Het akoestisch plafondgamma van DOX Acoustics is compleet

Dit najaar introduceerde DOX Acoustics 3 akoestische innovaties op Architect@Work en onderstreepte daarmee ook de nieuwe exclusieve samenwerking met OWA Benelux. Hiermee brengt DOX Acoustics 3 kwalitatieve, flexibele en duurzame oplossingen aan die creativiteit combineren met akoestisch comfort.

Maak kennis met de 3 innovaties:

 

OWAplan

OWAplan is een naadloos akoestisch plafond voor hoge creativiteit. OWAplan® is geliefd in architectonisch hoogstaande bedrijfs- en overheidsgebouwen en in luxe woningen, vanwege de vorm- en kleurvrijheid en fraaie detaillering.

 

Selecta

Krachtige no-nonsense eilanden of harmonieuze formaties met in het oog springende vormen: welk type u ook kiest, de SELECTA plafondeilanden maken van iedere ruimte een visueel aantrekkelijke oase van rust. De stijlvolle en duurzame plafondeilanden zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een aangenaam akoestisch comfort.

 

RAW

RAW is de nieuwste akoestische doorbraak op vlak van industrieel design. Met de als beton ogende plafondpanelen creëert u strakke, industriële interieurs met uitmuntende akoestische prestaties.

 

Ontdek de nieuwe producten op de website van DOX Acoustics.

Bron: Dox Acoustics

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage