OWA Benelux

logo OWA Benelux

OWA Benelux

Maroastraat 4

1060 LG Amsterdam

Nederland

OWA is al meer dan 50 jaar specialist in het ontwikkelen, produceren en leveren van plafondsystemen. Voor ieder soort project biedt het bedrijf complete systemen aan die voldoen aan de hoogste gebruikseisen. U kunt vertrouwen op optimale service voor, tijdens en na uw project, dankzij een sterk logistiek apparaat, goede contacten met partners en rijke kennis van de Belgische markt.

Zo kunt u met het brede assortiment van OWA voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot ruimteakoestiek, design en brandveiligheid. Het bedrijf biedt ondersteuning gedurende uw hele project en voorziet architecten van het juiste advies. Kenmerkend voor OWA is het continue streven naar innovatie en productontwikkeling.

OWAplan® – De onzichtbare luxe van akoestisch comfort

OWAplan® is oorspronkelijk ontwikkeld om de meest luxe kantoren en hotels ter wereld te voorzien van architectonisch verantwoorde plafonds met hoge geluidsabsorptie. Vooraanstaande architecten en akoestisch experts loven de combinatie van grote vormvrijheid en hoogwaardige akoestische prestaties. Ontdek de mogelijkheden van OWAplan®.

OWA RAW Concrete – Akoestische designoplossingen voor industriële interieurs

Liefhebbers van industriële interieurs opgelet: de plafondpanelen van OWA RAW Concrete combineren het beste van twee werelden. Uw plafond oogt als ruw beton, maar biedt de akoestische prestaties van reguliere systeemplafonds. Maak kennis met OWA RAW Concrete.

OWA Sinfonia - Vijf functies, alle RAL-kleuren, één harmonieus geheel

Akoestische uitdagingen in multifunctionele gebouwen? De vernieuwde OWA Sinfonia serie omvat nu vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies. Qua uitstraling zijn ze echter niet van elkaar te onderscheiden. Bekijk hier de vijf varianten en ontdek wat OWA Sinfonia voor u kan betekenen.

[Lees meer] [Lees minder]

Contacteer OWA Benelux