OWA RAW Concrete: akoestisch plafondsysteem dat oogt als beton

OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten en is niet van echt beton te onderscheiden. Het is een oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met een hoge geluidsabsorptie.

OWA spreekt zelf van een 'industriële evolutie' als het gaat om RAW Concrete. Govert van Nunen, Managing Director van OWA Benelux: "Industrieel interieurdesign is een gevestigde stroming, die zich continu doorontwikkeld. We zijn met diverse vooraanstaande architecten in gesprek gegaan om te kijken hoe we met onze kennis tot nieuwe producten konden komen. Met OWA RAW Concrete dragen we bij aan de evolutie van industrieel design. Het oppervlak gedraagt zich als echt beton; door verschillen in lichtval krijg je hele robuuste, levendige vlakwerkingen. Zo vormt zich een prachtig decor voor rauwe, minimalistische designelementen. Zonder dat je jezelf als architect nog hoeft bezig te houden met akoestische vraagstukken."

 

Combineer RAW met OWAplan en de Elements collectie

De OWA RAW Concrete panelen kunnen direct tegen het plafondoppervlak worden bevestigd. Een verlaagd plafond is ook mogelijk met het gerenommeerde S7 ophangsysteem van OWA. Dit creëert de mogelijkheid om alleen esthetisch verantwoord installatie- en leidingwerk in het zicht te plaatsen.

RAW Concrete  is een nieuwe aanvulling op de serie designproducten van OWA, waaronder OWAplan en de Elements collectie met diverse eilanden, wandpanelen en baffles. Met de kubistische Corpus-eilanden won het Duitse bedrijf inmiddels diverse awards (German Design Award, Red Dot Award, IF Design Award en Iconic Award). Govert van Nunen: "we zien de awards vooral als bevestiging dat we met onze designfilosofie aansluiten op de hedendaagse designwensen.

Wilt u meer weten over OWA RAW Concrete? Bezoek de website van OWA en vraag het monsterpakket aan. .

Deel dit artikel:

Contacteer OWA Benelux

Onze partners