Maak kennis met de industriële evolutie: OWA RAW Concrete plafondpanelen

OWA introduceert opnieuw een akoestisch designproduct: OWA RAW Concrete. Dit als beton ogende plafondpaneel is ontwikkeld in nauw overleg met architecten. Het is een fraaie oplossing voor hét dilemma in industriële interieurs: OWA RAW combineert een minimalistische uitstraling met akoestisch comfort.

Industriële uitstraling gecombineerd met uitstekende akoestische prestaties

De nieuwe OWA RAW Concrete plafondpanelen bieden dezelfde akoestische prestaties als reguliere systeemplafonds, zonder afbreuk te doen aan de rauwe, minimalistische uitstraling van uw ontwerp. Bevestig de panelen direct tegen het plafondoppervlak, of verlaag het plafond met het gerenommeerde S7 ophangsysteem van OWA Benelux. U heeft dan de mogelijkheid om alleen esthetisch verantwoord installatie- en leidingwerk in het zicht te plaatsen. 

 

Combineer RAW met OWAplan en de Elements collectie

OWA RAW Concrete is een nieuwe aanvulling op de serie designproducten van OWA, waaronder natuurlijk OWAplan en de Elements collectie, met diverse eilanden, wandpanelen en baffles.

Met de kubistische Corpus-eilanden won OWA inmiddels diverse awards (German Design Award, Red Dot Award, IF Design Award en Iconic Award): een bevestiging dat de designfilosofie van OWA aansluit op de hedendaagse designwensen.

Op de website van OWA Benelux kunnen geïnteresseerden een uitgebreid monsterpakket aanvragen. 

Deel dit artikel:

Contacteer OWA Benelux

Onze partners