KALEIDO COLOR creëert ruimte voor maximale ontwerpvrijheid

© REHAU
© REHAU
© REHAU

Individualisering is een wereldwijde megatrend. Bij het ontwerpen van gebouwen en woningen wordt zelfontplooiing beschouwd als een centraal cultureel principe, dat ook in de toekomst onze samenleving zal blijven bepalen. Persoonlijke keuzevrijheid en individuele autonomie (zelfbeschikking) moeten echter altijd in harmonie zijn met enerzijds de technische en economische mogelijkheden en anderzijds de noodzaak van maatvastheid en duurzaamheid.

KALEIDO COLOR en andere oplossingen van REHAU Window Solutions zijn gericht op wereldwijde megatrends. Zij bieden een antwoord op de behoeften van de mensen en dus van het leven en de economie van vandaag en morgen.

Architecten met visie profiteren van KALEIDO COLOR, het uitgebreide oppervlakte- en kleurengamma voor ramen en deuren. Met meer dan 400 designmogelijkheden biedt REHAU Window Solutions architecten maximale keuzevrijheid voor hun ontwerpen. Dit resulteert in optimale oplossingen voor werken die de wereld van morgen vormgeven, waarbij de behoeften van de mensen altijd centraal staan.

Stijlvol. Individueel. KALEIDO. Uw opties in een oogopslag:

  • KALEIDO COVER. Voor de perfecte aluminium look. Aluminium gevelbekleding combineert een elegante uitstraling met de technische voordelen van PVC-ramen.
  • KALEIDO WOODEC. Ziet eruit als hout. Voelt aan als hout. Maar heeft alle voordelen van PVC ramen. Hoogtepunt: de geloofwaardige uitstraling biedt een matte afwerking en een bijzonder diep reliëf.
  • KALEIDO PAINT. Voor onbeperkte mogelijkheden. Edele lak met glanzende of matte afwerking in bijna alle RAL-kleuren. Speciale structuurlakken maken op verzoek speciale effecten mogelijk.
  • KALEIDO FOIL. Het bekende standaardproces met tweelaagse PVC-folie. De basisfilm zorgt voor de gewenste kleur. De transparante toplaag biedt langdurige bescherming tegen milieu-invloeden.
Bron: REHAU
Deel dit artikel:
Onze partners