Kleurrijke Color Ambiance-verlichting schept sfeer in slaapkamer

Beddenproducent Hilding Anders en electronicareus Philips Electronics hebben samen een nieuwe, unieke lichtoplossing ontwikkeld voor de slaapkamer. Het product Color Ambiance combineert de diepgaande kennis en kwaliteit van beide ondernemingen in een nieuwe, kleurrijke ervaring voor de slaapkamer.

Beddenproducent Hilding Anders en electronicareus Philips Electronics hebben samen een nieuwe, unieke lichtoplossing ontwikkeld voor de slaapkamer. Het product Color Ambiance combineert de diepgaande kennis en kwaliteit van beide ondernemingen in een nieuwe, kleurrijke ervaring voor de slaapkamer.

Color Ambiance zal geïntegreerd worden in de hoofdeinden van Jensen bedden, een topmerk van de Hilding Anders Group, en zal vanaf mei dit jaar verkrijgbaar zijn bij geselecteerde Jensen-dealers.Het scheppen van een persoonlijke sfeer in de slaapkamer

Het gebruik van licht is een belangrijke manier om van huizen een speciale en persoonlijke plek te maken. Met geavanceerde producten zoals Color Ambiance blijft verlichting niet langer beperkt tot aan en uit of helder en gedimd, maar wordt voor mensen een geheel nieuwe wereld geopend van creëren, ontdekken en beleven van nieuwe verlichtingsmogelijkheden. Color Ambiance stelt mensen in staat hun persoonlijke omgeving in te stellen en aan te passen d.m.v. verschillende gekleurde lichtschakeringen.

    


“Onderzoek dat we hebben uitgevoerd, toont aan dat bijna 80% van de mensen de sfeer in hun woning gemakkelijk wil kunnen aanpassen aan verschillende gelegenheden, maar dat bijna 70% vindt dat ze beperkt zijn in hun mogelijkheden om dat te doen. Color Ambiance vervult deze wensen”, zegt Philip Doorduijn, General Manager van Philips Consumer Luminaires. “Bij Hilding Anders hebben we ons erin gespecialiseerd consumenten overal ter wereld een goede nachtrust te bieden. Onze samenwerking met Philips brengt ons een stap dichter bij het realiseren van die visie”, voegt Anders Pålsson eraan toe. “Onze beide ondernemingen zijn innovatief in hun eigen vakgebied: Philips in dat van verlichting en Hilding Anders in bedden. De gecombineerde benadering biedt consumenten een nieuwe dimensie van welzijn in hun slaapkamers”.

Color Ambiance – hoe het werkt

De slaapkamer is al lang geen kamer meer waar alleen maar geslapen wordt, maar een ruimte waarin mensen de klok rond genieten: om zich te ontspannen, televisie te kijken of zichzelf te verwennen met een ontbijt op bed. Met het geavanceerde Color Ambiance hoofdeinde kunnen zij de beste sfeer scheppen voor elk van deze momenten en stemmingen. Van helder zonnegeel en romantisch rood tot kalmerend zacht bladgroen. Met een aanraking van het kleurenwiel op de intuïtieve afstandsbediening kunnen zij de sfeer naar eigen wens instellen en regelen. Het hoofdeinde combineert de hoge kwaliteit van de Jensen bedden met geavanceerde LED-verlichting van Philips. De afstandsbediening biedt een gemakkelijke toegang tot de vele verschillende kleuren en kan tevens gebruikt worden om de verlichting in of uit te schakelen en te dimmen. Het veranderen van de sfeer in een slaapkamer wordt zo een stuk gemakkelijker.


   
     

Deel dit artikel:
Onze partners