Kleurrijke wastafels van kleurrijke keramiek

Ideal Standard heeft de grenzen van dun keramiek opgezocht. Het resultaat zijn extreem sterke en duurzame opbouwwastafels van Diamatec®, met randen van amper 3,8 mm, in 10 matte kleuren en een glossy witte en zwarte variant.

Ideal Standard brengt de wastafels Ipalyss® uit in drie versies: zonder overloop, met overloop en met overloop en kraanvlak. Naast het reeds bestaande model in wit, introduceert de badkamerspecialist nu ook 10 matte kleuren, zwart en wit zijn ook in een glossy variant verkrijgbaar. De eigentijdse tinten vormen alvast een perfecte combinatie met nieuwe badkamermaterialen zoals marmer, beton en steen.

Het ultrafijne design is mogelijk dankzij de revolutionaire keramiek Diamatec®, ontworpen op basis van geraffineerde materialen. Het resultaat is ongekende sterkte en duurzaamheid – de robuustheid werd ook grondig getest en vergeleken. Het elegante, minimalistische design is een ontwerp van Robin Levien. Ideal Standard en Studio Levien kunnen intussen terugblikken op ruim 30 jaar samenwerken en tal van succesvolle badkamerdesigns.

Praktische info Ipalyss

- Wastafel zonder overloop
- Wastafel met overloop
- Rechthoekige wastafel met overloop en kraanvlak
- Kleuren : van pastelkleuren over aardetinten naar granaatappel
- Richtprijzen vanaf € 375 zonder BTW
- Kleuren verkrijgbaar vanaf september 2019

Deel dit artikel:
Onze partners