KUBUS scoort gemiddelde van 8,2 op klanttevredenheid

KUBUS wil zijn klanten steeds optimaal van dienst zijn. Daarom streven ze ernaar om de software altijd zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Daarnaast bieden ze ondersteuning via cursussen, maatwerk en de dagelijks bereikbare helpdesk. Om inzicht te krijgen in hoe de klanten de service en producten ervaren, voeren zij jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op die manier weten ze exact waarin ze nog kunnen verbeteren.

De belangrijkste resultaten

Dit jaar zijn de producten beoordeeld met een 8,3 en DE service met een 8,0. Deze resultaten zijn gebaseerd op 381 ingevulde enquêtes. Onder de deelnemers verlootten ze ook 5 LEGO Architecture pakketten. De winnaars zijn inmiddels bekend en de pakketten onderweg. Ze zijn dankbaar voor alle deelnemers voor hun waardevolle informatie en feedback.

Verbeterpunten

Eén van de verbeterpunten naar aanleiding van het Klanttevredenheidsonderzoek van vorig jaar, was het verbeteren van het cursusaanbod. KUBUS is dan ook trots dat ze dit jaar de KUBUS Academy hebben gelanceerd, met een volledig nieuwe Archicad basiscursus. De beoordeling van de basiscursus is tevens gestegen van een 6,9 naar een 7,9 waar KUBUS natuurlijk tevreden mee is.

Voor het komende jaar willen ze focussen op de verdere uitbreiding van het cursusaanbod en de inhoud van de KeyMember Editie. Tevens zal de integratie van circulariteit binnen de ontwerppraktijk en binnen onze bedrijfsvoering een belangrijk aandachtspunt zijn.

Tot slot zijn ze, op veler verzoek, gestart met ArchiCafé on Tour waarbij hun BIM-specialisten gebruikers op diverse locaties laten kennismaken met de meest essentiële en krachtige functies van Archicad. Het is extra leuk om elkaar face-to-face te ontmoeten en te netwerken met collega’s. Tot en met eind september reizen ze nog door het land met deze evenementen.

KUBUS

KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  

Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx. 

Bron: KUBUS
Deel dit artikel:
Onze partners