Laat je inspireren door Rockpanel Colours

Kleur is overal, het voedt onze verbeelding. Rockpanel heeft daarom een speciaal product ontworpen voor gebouwen die moeten opvallen. Die net dat beetje extra nodig hebben. Of een gevel nou uit één kleur, meerdere tinten of contrasterende kleuren moet bestaan, met Rockpanel Colours krijgt elke gevel een totaal andere look & feel. Zodat hij eruit springt of juist opgaat in de omgeving.

Eindeloze mogelijkheden

Wilt u iets unieks creëren? Een gevel waar er maar één van is, op maat gemaakt volgens uw eigen specifieke wensen? Rockpanel Colours biedt onbeperkte ontwerpvrijheid, zodat de meest creatieve ambities gerealiseerd kunnen worden.

Met een breed scala aan beschikbare kleuren is vrijwel elk ontwerp of kleurencombinatie mogelijk. Rockpanel kan zelfs kleuren op maat maken om de perfecte match te vinden voor de visuele identiteit van een bedrijf. Welke kleur, ontwerp of vorm u ook in gedachten heeft, Rockpanel kan het aan.

Zeg het met kleur

Elk gebouw vertelt een verhaal. Een verhaal dat het beste verteld kan worden in kleur. Zoals bij de kleurrijke kopgevels van vier flats in Emmeloord. De gevels zijn geïnspireerd op een luchtfoto van de Noordoostpolder. De foto toont een kleurrijke compositie met lichte, donkere en opvallende kleuren. Deze kleurschakering is ook gebruikt voor de gevels van de flats. De meerkleurige panelen vormen een tijdloos en opvallend mozaïek dat elke flat uniek maakt.

Grijs is niet saai

Dat grijs niet saai hoeft te zijn bewijst het droomhuis van een koppel in Amay. Modern, duurzaam en onderscheidend moest het worden. De uitstekende delen van het imposante passiefhuis zijn bekleed met grijze gevelpanelen, die prachtig contrasteren met de witgepleisterde muren van het gebouw. De panelen in verschillende breedtes en hoogtes zorgen voor een interessant, strak en modern lijnenspel.

Bestendig en duurzaam

Rockpanel Colours gevelbekleding wordt gemaakt van samengeperst basalt, een natuurlijk, duurzaam en onuitputtelijk vulkanisch gesteente waaraan alle Rockpanel gevelpanelen hun unieke eigenschappen ontlenen. Het is brandbestendig, vochtbestendig, vormstabiel én heeft een lange levensduur. Een duurzaam materiaal dus dat de voordelen van steen combineert met het verwerkingsgemak van hout.

Bron: Rockpanel
Deel dit artikel:

Contacteer Rockpanel

Onze partners