LCC presenteert brandstabiel plafond voor agressieve milieus

LCC stelt het BL-Plafond voor. Dit is een brandstabiel plafond dat geschikt is voor toepassing in omgevingen waar chloordampen of andere chemische stoffen aanwezig kunnen zijn. Door zijn vormgeving en open structuur is het mogelijk akoestische isolatie te voorzien, waardoor de akoestiek van de gegeven ruimte sterk verbeterd wordt.
LCC-Plafonds stelt het BL-Plafond voor. Dit is een brandstabiel plafond dat geschikt is voor toepassing in omgevingen waar chloordampen of andere chemische stoffen aanwezig kunnen zijn. Door zijn vormgeving en open structuur is het mogelijk akoestische isolatie te voorzien, waardoor de akoestiek van de gegeven ruimte sterk verbeterd wordt.

Duurzaam hoogverzinkt staal


Voor deze toepassing wordt gewerkt met duurzaam hoogverzinkt staal (DuplexCoat). Dit staal heeft de specifieke eigenschap een hoge bestendigheid tegen condens en corrosie te hebben. Het is dus geschikt voor toepassingen zoals zwembaden, doucheruimten, luifels, ...

Het BL-Plafond in de DuplexCoat uitvoering is leverbaar in verschillende modulaties. Voor een optisch effect kunnen de diverse types gecombineerd worden op dezelfde drager.Om de akoestiek te verbeteren, ontwikkelde LCC voor het BL-plafond geperforeerde lineaire plafondpanelen met open voegen


Akoestiek

De lineaire panelen hebben open voegen. Dit geeft het plafond niet alleen een esthetische meerwaarde, maar de open structuur laat ook toe boven het plafond akoestische isolatie te voorzien. Op deze manier kan het nadelige effect van de nagalm optimaal worden opgevangen.


Om deze absorptie te optimaliseren, heeft LCC ook geperforeerde panelen ontwikkeld. Deze worden echter niet geproduceerd in hoogverzinkt staal en zijn dus wel brandstabiel, maar niet geschikt voor agressieve milieus.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage