Leefcomfort dankzij uitstekende lichtkwaliteit

Het juiste licht is van essentieel belang. Naarmate de dagen korter worden, neemt de behoefte aan een warm en behaaglijk huis toe. Naast het unieke design biedt Occhio lichtkwaliteit van de bovenste plank – voor thuis, de werkplek of voor een bijzonder cadeau.

Lampen van Occhio worden getypeerd door hun karaktervolle vormen die dankzij hun elegante gestalte nooit te opdringerig zijn. Niettemin vormen ze designaccenten en plaatsen ze de perfecte verlichting nog effectiever op de voorgrond. Met innovatieve lampenseries weet Occhio te inspireren als het gaat om design en lichtkwaliteit.

Sento

Subtiel, klassiek en stijlbepalend. De lampenserie Sento brengt tijdloos design en unieke lichtkwaliteit samen in een alomvattend systeem. Afwerkingen als roségoud of brons betoveren met hun elegante glans. Daarnaast biedt Sento innovatieve functies waardoor het systeem aan elke afzonderlijke ruimte kan worden aangepast. Directe en indirecte verlichting zijn los van elkaar met een handgebaar aan te sturen via touchless control of het Occhio air-besturingssysteem op basis van Bluetooth-technologie (optioneel).

Sento lettura is de perfecte leeslamp voor wie hoge eisen stelt aan design en functionaliteit. De arm van de lamp is in twee lengtes leverbaar en draaibaar, zodat het licht helemaal kan worden afgestemd op iedere situatie. De hoogwaardige lensoptiek zorgt voor gericht, verblindingsvrij licht. Sento verticale is een designstatement dat van licht een kunstwerk maakt. Deze draaibare ledwandlamp tovert met twee lenzen (optioneel) de karakteristieke lichtkegel van Occhio op de muur. Sento sospeo is dan weer een perfecte symbiose van topdesign met maximaal licht- en bedieningscomfort. Met deze in hoogte verstelbare hanglamp, die met een intuïtieve, aanrakingsvrije besturing direct in de armatuurkop weet te overtuigen, kunnen verschillende verlichtingsscenario´s worden ingesteld voor een ruimte.

Mito

Mito verenigt een aantrekkelijk ontwerp met topinnovatie. De karakteristieke cut geeft Mito een unieke uitstraling en beschikt over een revolutionaire lichttechnologie. Mito sospeso is een meesterwerk in twee verschillende maten en zes verschillende hoogwaardige afwerkingen. Er is dus een passende uitvoering van deze aansprekende lamp voor elk interieur. De kleurtemperatuur van de in hoogte verstelbare hanglamp kan traploos van warm naar koeler worden ingesteld. Voor de lichtverdeling kunt u kiezen tussen directe en indirecte verlichting. Gericht, verblindingsvrij licht dat naar beneden schijnt zorgt in dit geval voor een zachte en homogene verlichting.

Met elegantie en gemak zet de iconische Mito largo elke ruimte in het juiste licht. Daarbij gaat de lamp als vanzelfsprekend op in de ruimte, een krachtig statement op het gebied van Interior Design. Haar verschijning en het subtiel afgestemde lichteffect creëren een bijzondere sfeer. De elegante booglamp Mito raggio is een knap staaltje verlichting voor elke ruimte. Op krachtige wijze zorgt zij voor de juiste lichtinval in woon- en loungeruimtes. Intuïtieve functies als color tune, om afhankelijk van de situatie te kunnen wisselen tussen warm en koud licht, of up/down fading voor traploos overschakelen van directe naar indirecte verlichting en vice versa, zorgen voor een perfecte lichtervaring. Dankzij de aanvullende touch sensor waarmee de ragfijn vormgegeven carbon body is uitgerust, is de lamp gemakkelijk en rechtstreeks te bedienen.

Mito linear

Met Mito linear geeft Occhio een volledig nieuwe invulling aan de bekroonde Mito-reeks. Mito linear combineert minimalistisch design met de modernste verlichtingstechniek, zowel op de werkplek als in de privé-omgeving. Innovatieve elementen als touchless control en color tune staan garant voor de unieke joy of use van Occhio. Mito volo is op zijn beurt eenvoudigweg spectaculair. Bij interactie met deze hanglamp komt haar ware talent echt tot uiting: hanglamp Mito volo kan met één hand eenvoudig en afhankelijk van de situatie in hoogte worden versteld. De lamp is zonder aanraking te bedienen en wel direct daar waar het licht wordt geproduceerd.

Deel dit artikel:

Onze partners