Maak van jouw huis een thuis

Of je nu een woning huurt of koopt, met COREtec® kan je jouw huis of appartement eenvoudig inrichten volgens jouw stijl. Dat doe je met een vloer die bij jou past én die je later gewoon kan hergebruiken.

Heb je een huis gekocht en wil je het graag renoveren? Dan kan je uiteraard bij COREtec® terecht. Of misschien zit je wel met vloeren die je liever kwijt dan rijk bent? Een bestaande vloer uitbreken en een nieuwe vloer leggen kan wel wat tijd en moeite kosten, maar met de vloeren van COREtec® leg je in geen tijd je nieuwe vloer bovenop je bestaande vloer. Zo geef je je huis met een kleine moeite en in een handomdraai een enorme upgrade. Een mooie en kwaliteitsvolle vloer levert namelijk een enorm grote bijdrage aan de waarde van je huis.

Metamorfose

Dankzij de duurzame geïntegreerde kurkonderlaag hoef je de ondergrond niet eerst te egaliseren. Daarnaast verloopt het plaatsen snel en eenvoudig omdat er geen lijm of cement aan te pas komt. Je plaatst de vloer namelijk via een handig kliksysteem. Bovendien zijn onze vloeren 100 % watervast, bestand tegen het échte gezinsleven met huisdieren en extreem stabiel.

Huurwoning naar jouw smaak

Huur je een woning? Dan denk je misschien dat je de bestaande vloer zal moeten leren aanvaarden. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Wanneer je kiest voor een COREtec®-vloer, leg je ook hier de nieuwe vloer gewoon bovenop de bestaande vloer. Zo kan je jouw huurwoning volledig inrichten in de stijl die jij voor ogen hebt. Beslis je na een tijdje om te verhuizen? Ook dat is geen enkel probleem, want je kan jouw vloer eenvoudig meenemen naar je nieuwe woning. Zo hoef je niet opnieuw een nieuwe vloer te kopen én laat je je huurwoning in zijn oorspronkelijke staat achter.

Deel dit artikel:

Onze partners