Martens Glas monteert Batimet ramen, deuren en vliesgevelsysteem op Belgische markt

Batimet, een Duitse profielbouwer, schakelt Martens Glas in als officiële partner van het revolutionaire Batimet ramen, deuren en vliesgevelsysteem op de Belgische markt. Dit product belichaamt een nieuwe standaard in geveltechnologie, ontworpen met het oog op maximale thermische prestaties, energie-efficiëntie en esthetiek. Met deze samenwerking wil Martens Glas hun capaciteiten in de bouwsector op de Belgische markt verder uitbreiden en een antwoord bieden op de toenemende vraag naar groene, energie-efficiënte en duurzame gebouwen.

MAXIMALE PRESTATIES, MINIMALE ECOLOGISCHE VOETAFDRUK

Het hout-aluminium vliesgevelsysteem biedt uitstekende U-waarden van ≥ 0,62 W/m²K, met een glasdikte tot 64 mm en een glasgewicht tot 600 kg. Het polygoongevelontwerp tot 45 graden biedt architecten ongekende creatieve vrijheid. Door de combinatie van hout en aluminium biedt het systeem niet alleen uitstekende isolatie, maar ook een moderne uitstraling die past bij elke architectonische visie.

EEN DUURZAAM PARTNERSHIP VOOR INNOVATIE

Martens Glas zal als partner van Batimet het innovatieve raam-, deur- en vliesgevelsysteem verdelen op de Belgische markt. Batimet is sinds 2002 een gevestigde waarde en marktleider op het gebied van hout-aluminium combinatie raam- en gevelsystemen. Als officiële Belgische partner, combineert Martens Glas zijn meer dan 50 jaar expertise met de gevestigde waarde van Batimet in hout-aluminium combinaties.
Met deze samenwerking beantwoorden de bedrijven aan de groeiende vraag naar groene, energie-efficiënte en duurzame gebouwen. Naast raamsystemen biedt Martens Glas ook deuren, wanden, vliesgevels, schuif- en gevelsystemen aan, die gekenmerkt worden door hoge isolatie- en inbraak- en brandveiligheid. De Batimet-profielen kunnen ingeschakeld worden bij combinaties van hout en aluminium zoals bijvoorbeeld bij BEN-woningen.

INVESTEREN IN DE TOEKOMST

Het Batimet-systeem is niet alleen een keuze voor vandaag, maar een investering in de toekomst. Door gezonde, comfortabele leef- en werkomgevingen te creëren, stelt dit systeem een nieuwe standaard voor duurzame en stijlvolle oplossingen. De systemen passen zowel op grote projecten zoals openbare gebouwen, scholen, ziekenhuizen, universiteiten, kantoorgebouwen, residentiële gebouwen alsook een enkele vervangende beglazing. De producten worden vakkundig afgesteld op elk project.

Deel dit artikel:
Onze partners