Milan Design Week: kreon op Fuorisalone

Het jaarlijkse Salone del Mobile in Milaan is de grootste designbeurs van de wereld. De belangrijkste nieuwigheden in de design- en interieursector worden daar voorgesteld en ook kreon toont er haar vernieuwde collectie. 

kreon oran

De nieuwe oran is een primeur voor kreon. De verlichtingsproducent staat vooral bekend om haar strakke concepten en geometrische ontwerpen, maar deze keer gooiden de ontwerpers het over een andere boeg. Zonder de basisprincipes ‘eenheid in ontwerp, eenvoud in techniek en precisie in detail’ uit het oog te verliezen, kwam de eerste decoratieve lijn van kreon ter wereld.

De decoratieve kreon oran-reeks bestaat uit gependelde armaturen en plafondarmaturen. De armaturen zijn er in zwart of wit, of in pure materialen zoals brons. De peertjes zelf zijn in een mondgeblazen versie beschikbaar in twee maten, rond- of kegelvormig, of uit alabaster. In de pendelversie zijn er twee varianten, met of zonder kap.
 

kreon lini 10

Continu lineair licht is een essentiële tool voor architecten en lichtontwerpers. kreon lini biedt oplossingen voor allerlei toepassingen. De slanke kreon lini 10 met een verzonken siliconendiffuser creëert een duurzame, zachte lichtverdeling en kan worden gebruikt als speels verlichtingselement in een interieur of als oriëntatielicht. Tal van configuraties zijn mogelijk
dankzij de verschillende hoeken (T-hoek, X-hoek, L-hoek en een hoek voor de overgang tussen plafond en muur). Zo stemt u deze verlichtingsoplossing moeiteloos af op elk project.

Lees verder op intsite.be

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage