Monier hult zijn klassieker in nieuwe tint leigrijs

Dakpannenproducent Monier stelt op Batibouw zijn klassieker, de stormpan Postel 20, in de nieuwe tint leigrijs voor: een zachte, gesofisticeerde grijstint, trendy en tijdloos tegelijk, die samengaat met zowel hedendaagse als traditionelere bouwstijlen. 

Monier garandeert met zijn ruim aanbod aan dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie- en zonne-energiesystemen bovenop zijn dertig jaar productgarantie en vijftien jaar daksysteemgarantie, zijn klanten van een duurzaam dak. Maar omdat een dak ook voor een groot deel het uitzicht van je woning bepaalt, moet een dak niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn maar ook aansluiten bij je persoonlijke smaak en bij de stijl van je woning. Precies daarom blijft Monier continu investeren in de ontwikkeling van meer dakpanmodellen, afwerkingen en kleuren. 
 

Gesofisticeerde look

Op Batibouw 2017 stelt Monier de nieuwe tint leigrijs voor zijn klassieker Postel 20 voor. Monier ontwikkelde de nieuwe tint leigrijs op vraag van bouwheren en architecten die op zoek zijn naar dakpannen in een natuurlijke kleur maar met een uitgesproken karakter. Dankzij zijn zachte en gesofisticeerde uitstraling speelt de nieuwe kleur leigrijs perfect op die vraag in. Bovendien oogt de leigrijze pan trendy en tijdloos tegelijk en gaat de tint dus harmonieus samen met alle soorten bouwstijlen, zowel in nieuwbouw als in renovatie. 


Postel 20

Het panmodel waarop Monier de nieuwe kleur leigrijs als eerste toepast, is dat van de stormpan Postel 20, een pan die robuustheid combineert met een elegant, strak en vriendelijk design. De Postel 20 is een klassieker qua vormgeving, maar een innovatieve pan qua techniek, want de nieuw ontworpen kop- en zijsluitingen verzekeren een betere waterafvoer en voorkomen bij wind zo maximaal mogelijk het insijpelen van regen. Bovendien kent de Postel 20 een unieke panspeling in de breedte en de hoogte, waardoor hij makkelijk te verwerken is en – behalve voor nieuwbouwprojecten – ook geschikt is voor renovatieprojecten.

De Postel 20 bestond reeds in drie varianten: natuurrood naturel, rustiek engobe en double black engobe. Vanaf Batibouw 2017 komt daar dus een vierde variant in leigrijs bij. 

Monier kan je terugvinden op Batibouw, Paleis 5, stand 101.  

 

Bron: Monier
Deel dit artikel:

Onze partners