Neem deel aan Open BIM Jobdate

Op dinsdag 30 april nodigt BIM academy, een initiatief van Bimplan, alle studenten, werkzoekenden, opleidingsinstituten en bedrijven uit op de eerste Open BIM Jobdate. Alle BIM-profielen kunnen inschrijven om persoonlijk kennis te maken met de meest vooraanstaande bouwbedrijven en hun visie op de toekomst rond digitaal bouwen.

Ben je als bedrijf op zoek naar iemand om je team te versterken? Tijdens het event is er de mogelijkheid om contact te leggen met toekomstige werknemers. BIM Academy zorgt voor een prachtige locatie om tijdens het hele event doorlopend de beste BIM-profielen te kunnen selecteren.

Op het event ben je omringd door de pioniers die BIM in België op de kaart hebben gezet. Hét moment om te komen proeven van de unieke BIM sfeer. Tegelijkertijd is er de BIM-wedstrijd: “Design the Future” waarbij kandidaten hun BIM-skills op A1-afdruk kunnen laten bewonderen én motiveren via een korte opname die tijdens het event continu wordt afgespeeld.

De resultaten worden beoordelen door alle bezoekers en tijdens het event nemen de sterkste kandidaten hun prijzen in ontvangst. 

Bedrijven?
Huur een stand en contacteer ons via: academy@bimplan.be
Werkzoekende?
Schrijf je hier in. 

 

Bron: Bimplan
Deel dit artikel:

Onze partners