Neem deel aan Open BIM wedstrijd: design the future

Op dinsdag 30 april, tijdens het gratis event Building the Future, biedt BIM academy de mogelijkheid aan alle studenten en BIM-professionals om deel te nemen aan de Open BIM wedstrijd op niveau. 

Zet je als student in de kijker en trek de aandacht van je toekomstige werkgever. Als BIM-professional is dit het moment om je collega’s te verbazen met jouw unieke workarounds. Als opleidingsinstituut is dit het moment om aan te tonen aan alle partners dat jullie de sterkste opleidingen bieden terwijl werkgevers meteen de beste profielen komen scouten.

Op hetzelfde moment loopt ook de Open BIM Jobdate zodat alle deelnemers zich meteen kandidaat kunnen stellen als toekomstige medewerkers bij toonaangevende BIM-bedrijven. Alle bezoekers kunnen de getoonde ontwerpen beoordelen en de strafste designers of meest inventieve BIM-wizards nemen tijdens het event de prijzen in ontvangst. 

Studenten tonen hun designerskills via A1-vellen die tijdens het event worden opgehangen. Tegelijkertijd stellen ze hun ontwerp voor via een korte opname die afgespeeld wordt aan de inkom van het event. BIM-professionals verbazen met hun workarounds vol praktijkgerichte oplossingen of inventieve datamanipulaties via opnames die worden getoond op scherm.

Studenten kunnen inschrijven via deze link.
BIM-professionals kunnen inschrijven via deze link.
Een opleidingsinstituut of bedrijf? Neem contact op via academy@bimplan.be

Bron: Bimplan
Deel dit artikel:

Onze partners