Ney & Partners viert het samengaan van architectuur en bouwkunde in nieuw boek (WIN een exemplaar!)

Altijd al willen weten hoe Ney & Partners te werk gaat bij het ontwerpen? Vanuit de overtuiging dat de overlapping tussen bouwkunde en architectuur de kwaliteit van een project aanzienlijk kan verhogen, brengt het gereputeerde bureau nu het boek 'Designing Building Structures by Ney & Partners' uit. Met deze publicatie wil Ney & Partners aantonen dat een transdisciplinaire aanpak tot geïntegreerde ontwerpen leidt. Architectura mag drie exemplaren van het boek wegschenken, voor wie nog op zoek is naar een mooi kerstcadeau. 

Burgerlijke bouwkunde en architectuur zijn nauw verbonden met creatief ontwerpen. Beide disciplines zijn divers en verschillend, maar er is een sterke interactie tussen de twee omdat ze beide vorm geven aan de primaire elementen waaruit een gebouw is samengesteld.

Ney & Partners is ervan overtuigd dat het versterken van een transdisciplinaire aanpak en het benadrukken van de overlapping tussen bouwkunde en architectuur de kwaliteit van een project aanzienlijk kan verhogen. "Wij krijgen deze rol toevertrouwd van onze klanten; architecten en aannemers die deze overtuiging delen. Zij willen gebouwen ontwerpen door middel van een samenwerkingsproces", klinkt het. 

Aan de hand van een selectie van gebouwen wil dit boek illustreren wat er mogelijk is wanneer een intensieve dialoog tussen alle betrokken partijen leidt tot een geïntegreerd ontwerp van structuren.

Geïnteresseerd? Je kan een exemplaar van het boek bestellen op de website van Copyright Bookshop

WIN WIN WIN!

Architectura mag drie exemplaren wegschenken van dit rijkelijk geïllustreerde boek. Wil je kans maken op een exemplaar? Stuur dan als de bliksem een antwoord op de volgende wedstrijdvraag naar info@architectura.be, vergezeld van je adresgegevens. Voor welk kasteel in het Verenigd Koninkrijk ontwierp Ney & Partners een voetgangersbrug die de voorbije jaren al tal van internationale prijzen in de wacht sleepte? 

Bron: Ney & Partners
Deel dit artikel:

Onze partners