Niko Pure White beloond voor ontwerp en functionaliteit

Bij de European Consumer Choice Awards heeft Niko maar liefst 9,2 op 10 behaald voor de Niko Pure Liquid Snow White-afdekplaat. De consumentenjury beoordeelde deze schakelaar op verschillende factoren: design, innovatie en gebruiksgemak. Niko vervoegt nu een select groepje van award-winning bedrijven zoals Nokia, Audi, Bosch, ... "Naast functioneel, is deze schakelaar ook echt aantrekkeljk. Hij is esthetisch, stijlvol en de druk op de knop is bovendien heel zacht," klonk het bij één van de consumenten over de Niko Pure Liquid Snow White.

Pure Liquid Snow White

Het sneeuwwitte plexiglas van de Niko Pure Liquid Snow White zorgt voor een boeiende lichtreflectie in huis. Op die manier geeft het een extra opvallend accent aan ruimtes of kamers met genoeg lichtinval. De witte kleur doet bovendien alles errond op z’n best uitkomen. Het zorgt voor een hippe look en een clean effect. Ook de toets komt om die reden in white en sluit zo mooi aan bij de afdekplaat.

De Pure-reeks staat voor uitgepuurde schakelaars van hoogwaardige materialen zoals (gelakt) staal of bamboe. Zo bestaat de reeks naast Niko Pure Liquid Snow White ook nog uit onder meer Skin Sensation Cinnamon, Fluent Champagne en Liquid Jade. Met deze materialen maak je een écht designstatement aan je muur.

Voor meer informatie over de Pure-producten van Niko, klik hier.

 

European Consumer Award

European Consumer Choice is een onafhankelijke organisatie, gevestigd in Brussel, die producten en merken laat testen door consumenten voor hun functionaliteit, innovatieve eigenschappen en ontwerp. Merken met een sterke score krijgen een logo van de European Consumers Awards op al hun producten, websites en communicatiemiddelen.

 

Bron: King George

Deel dit artikel:

Onze partners