ODS-Jansen presenteert op Architect@Work nieuwe renovatietechnieken voor stalen ramen

Specialist in stalen en inox raam- en deuroplossingen ODS-Jansen stelt op Architect@Work een stalen renovatieraam voor, dat slanke profielen combineert met goede thermische prestaties. Voor de profielenserie Janisol Arte zijn er nu nieuwe technieken voor oppervlaktebehandeling en glasplaatsing.
Specialist in stalen en inox raam- en deuroplossingen ODS-Jansen stelt op Architect@Work een stalen renovatieraam voor, dat slanke profielen combineert met goede thermische prestaties. Voor de profielenserie Janisol Arte zijn er nu nieuwe technieken voor oppervlaktebehandeling en glasplaatsing.ODS-Jansen presenteert op haar stand op Architect@Work een stalen renovatieraam op ware grootte. Het raam is uitgevoerd in uiterst smalle geïsoleerde stalen profielen in combinatie met Renoseal afdichtingskit. Hiermee maakt ODS een stalen raam met authentieke look, maar thermisch onderbroken mét dubbele beglazing.

Jansen ramen kunnen nu ook in 'bronzen' of 'cortenstaal' uitvoering geleverd worden. Staaltjes zijn eveneens te bezichtigen op de stand. Voor de stalen profielenserie Janisol Arte, speciaal ontwikkeld voor de renovatie van industriële beglazing, presenteertt ODS-Jansen ook nieuwe technieken voor oppervlaktebehandeling en glasplaatsing.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage