Jansen AG

logo Jansen AG

Jansen AG

Ettensebaan 31

4813 AH Breda

Nederland

Jansen AG, de marktleider voor stalen raam-, deur- en gevelsystemen, heeft een kantoor in Breda (NL) geopend voor de markt in België en Nederland.

Samen met architect en ramenfabrikant zetten wij innovatieve totaaloplossingen in de markt voor stalen ramen, deuren en vliesgevels. Het gedreven team, voorheen onderdeel van Jansen by ODS, bundelt alle kennis op het vlak van stalen systemen voor dak- en geveltechniek en stalen profielen voor ramen en deuren.

Onze projectadviseurs bieden praktische ondersteuning bij tenders. In het voortraject trekken wij met u op en bestuderen alle details.

Gedurende de bouwfase kunt u, naast het opvolgen van het bestek, alle tools gebruiken die Jansen u biedt.  Wij voorzien u van informatie over kwaliteit en onderhoudsvoorschriften. Doe een beroep op onze expertise, wij helpen u uw projecten te realiseren.

Over Jansen:

Het hoofdkantoor van het in 1923 opgerichte Jansen AG is gevestigd in Oberriet in Zwitserland. In kantoren, musea, treinstations en woningen over de hele wereld zijn de stalen profielsystemen van Jansen te vinden. Tot op de dag van vandaag is de Jansen Group 100% een familiebedrijf en heeft het wereldwijd ongeveer 600 mensen in dienst.

[Lees meer] [Lees minder]
Contacteer Jansen AG