OFFICE Kersten Geers David Van Severen presenteert drie tentoonstellingen

OFFICE Kersten Geers David Van Severen werkte mee aan drie tentoonstellingen met een opmerkelijke geografische spreiding. De tentoonstellingen in Londen, Los Angeles, en dichter bij huis, in Bergen, werden alle drie recentelijk geopend.

Constructing Worlds, The Barbican, London

25 september opende de exhibitie 'Constructing Worlds' in het Londense Barbican, een tentoonstelling op de status en invloed van fotografie op onze perceptie van de wereld. De exhibitie brengt het werk van twintig fotografen samen, waaronder Berenice Abott, Thomas Struth, Ed Ruscha and Bas Princen. De tentoonstelling is ontworpen door OFFICE Kersten Geers David Van Severen en wordt gecureerd door Alona Pardo and Elias Redstone.

Voor meer info: 'Constructing Worlds: Photography and Architecture in the Modern Age', 25 September 2014 - 11 January 2015.
Locatie: Art Gallery, Barbican Centre, London (UK).

 

A Small Museum for the American Metaphor, REDCAT gallery, Los Angeles

27 september opende 'A Small Museum for the American Metaphor' in de REDCAT gallery in downtown Los Angeles. Voor deze show inviteerde curator Ruth Estevez Office Kersten Geers David Van Severen om het mentaal universum van hun architecturale productie te tonen. De exhibitie, gecureerd door Kersten Geers en Ruth Estevez, brengt het werk van diverse artiesten samen die het werk van OFFICE blijven beïnvloeden, zoals Christopher Williams en Rita McBride, maar ook Koenraad Dedobbeleer, Harald Thys, Jos de Gruyter en Pieter Vermeersch. De show stalt ook verschillende architecturale modellen en tekeningen uit van OFFICE, zowel als van de studenten van recente studio’s en workshops. De mise-en-scene is ontworpen door OFFICE

Voor meer info: 'A small museum for the American Metaphor', REDCAT Gallery, at the Walt Disney Concert Hall, Los Angeles. De tentoonstelling loopt nog tot 11 januari. 

 

Wall for a painting, floor for a sculpture, Le Grand Hornu, Bergen

21 September werd de installatie van OFFICE 'Wall for a painting, floor for a sculpture' (Paul Robbrecht citerend) met werk van Muller Van Severen en Dan Van Severen, geopend als deel van het 'Labo des Héritiers'-tentoonstelling op Le Grand Hornu in Bergen. De installatie is deel van de 'Labo des héritiers'-tentoonstelling die focust op het werk van de nakomelingen van de grote ontwerpers, architecten en artiesten.

Meer info: Le Labo Des Héritiers, Sept 21, 2014 — Jan 4, 2015, Grand Hornu, Bergen (BE).

Bron: OFFICE Kersten Geers David Van Severen

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage