Ontdek de voordelen van een naadloze badkamer

Naadlozebadkamer.be creëert door het aanbrengen van een laag polymeren een naadloze badkamer. Het eindeffect oogt strak en is technisch beter en duurzamer. De techniek kan toegepast worden op elke vorm en de kleurloze polymeren kunnen in alle mogelijke tinten ingekleurd worden.

Eén van de belangrijkste tendensen op het vlak van badkamers zijn naadloze douches, stoomcabines en zelfs hele badkamers. Er zijn verschillende voordelen aan verbonden: geen tegels meer waar voegen water opzuigen en schimmels ontstaan, een strak en eigentijds design, en een snelle plaatsing. 


Douche waarbij het legbord waarop de lavabo staat, is doorgetrokken in de natte cel. De hele badkamer, inclusief het legbord, staan in polymeer.


Bekleding in polymeren


Het bedrijf Naadlozebadkamer.be specialiseert zich al enkele jaren in dit domein. Voor een naadloos resultaat bekleedt het bedrijf een ruimte met polymeren. Deze laag kunststof kan aangebracht worden van de vloer over de wanden tot zelfs het plafond. Het eindeffect oogt niet alleen veel mooier, maar is ook technisch beter en duurzamer. Door de techniek van het aanbrengen van polymeren, krijgt men een natte cel die niet gebonden is aan afmetingen of vormen. In principe is elke vorm mogelijk. 


 Inloopdouche instapdouche aansluitend naast bad. Achterwand en badrand ook in polymeer.


Naadlozebadkamer.be koos voor een mix van polymeren omdat de opbouw van lagen en de technische eigenschappen van het materiaal een grote flexibiliteit bieden. De kunststof hecht zich op ongeveer alle onbeschilderde wanden. Hoe strakker de wand, hoe strakker het resultaat. De techniek is ook heel geschikt voor renovaties met houten roostering of voor houtskelet bouw. De hoeken krijgen een kleine radius met door vezels versterkt polymeer. Hierdoor verhoogt de stabiliteit en wordt onderhoud tot in de kleinste hoekjes makkelijker. De toplaag die Naadlozebadkamer.be gebruikt is dezelfde als bij zeiljachten. Het materiaal is oersterk, verkleurt niet onder UV-licht en is uiteraard 100% waterdicht. 


Stoomcabine


De polymeren zijn op zich kleurloos en kunnen ingekleurd worden in alle mogelijke tinten. Op deze manier kunnen inloopdouches of doorloopdouches opgaan in het totaalconcept van de badkamer.  


Inloopdouche in hoek en deels als nis-uitvoering. Afgewerkt met glas.


Naadlozebadkamer.be is tot nu toe vooral actief op de markt van eengezinswoningen, maar kan dankzij een aantal investeringen nu ook grotere projecten aan. 
Deel dit artikel:

Onze partners