Parking van residentie Beaulieu weer fris en strak

In de voortuin van Namen vind je Jambes. Daar is het wooncomplex Beaulieu al sinds 1967 een vaste waarde aan de oever van de Maas. Gelet op het jaar van oprichting van residentie Beaulieu, was een renovatie van de parking gemakkelijk te verantwoorden. Voor de renovatie werd een beroep gedaan op Triflex.

De tand des tijds had zich tegoed gedaan aan het oude asfalt op de parking van Beaulieu. Kleine, plaatselijke herstellingen in het verleden deden de toegangsweg slordig en onveilig ogen. Erkend Triflex applicateur Rixhon trok met plezier richting Jambes voor een renovatie “with a view”.

De volledige te bewerken oppervlakte, die bestaat uit de toegangsweg en de parking zelf, werd gehuld in het meest geschikte systeem voor dit soort situaties, namelijk de Triflex ProPark Variant 1. Het bijzondere van dit systeem zit hem in het gebruik van het speciaalvlies.

extra bescherming

Door de combinatie Triflex ProPark – Speciaalvlies – Triflex ProPark, ontstaat er een scheuroverbruggend en flexibel membraan dat de onderliggende ruimte (in dit geval een ondergrondse parkeergelegenheid) extra bescherming biedt tegen waterinfiltratie. Deze toepassing werd vervolgens afgewerkt met gevuurdroogd kwartszand als instrooimateriaal en de Triflex Cryl Finish als gepigmenteerde eindlaag.

Daarnaast werd de trap naar de kelderverdieping, die tevens wordt blootgesteld aan regen en vorst, voorzien van een gewapend Triflex TSS-systeem, waarbij de vlakke zijde van de treden werd afgewerkt met de Triflex Colour Design. Deze laatste zorgt voor een veilige antislip, ook wanneer de treden nat of bevroren zijn.

De parking van residentie Beaulieu oogt na deze renovatie weer fris en strak.

Bron: Triflex

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage