Partners in houtbouwsector lanceren online b2b-platform Houtconnect

Met het online gaan van de website en het versturen van een eerste nieuwsbrief werd Houtconnect vorige week woensdag, 27 maart, officieel gelanceerd. Houtconnect is een online b2b-platform dat nieuws brengt over houtbouw en gedragen wordt door zes partners actief in die sector.

Houtconnect brengt een boeiende mix van nieuws rond houtbouw: beschrijvingen van (internationale) projecten, productinnovaties, technische artikels, dubbelinterviews met een opdrachtgever en architect bedreven in houtbouw … Het platform wil de b2b-sector zo inspireren rond en warm maken voor houtbouw.

Het houtbouwplatform wordt gedragen door zes partners die – elk met hun specifieke expertise – actief zijn in houtbouw: Ecohuis, Houthandel Paulussen, ISOPROC, PUUR Bouwen, Sidati en Sweco. Palindroom beheert de website en verzorgt het redactiewerk.

Houtconnect zal jaarlijks zes nieuwsbrieven uitsturen – meer als er meer partners zouden bijkomen – die telkens de nieuwste content op de website bundelen. Inschrijven op die nieuwsbrief kan via deze link.

Interesse om Houtconnect-partner te worden? Stuur dan een mailtje naar info@houtconnect.be.

Deel dit artikel:
Onze partners