Pendel Linear Tallinn wint iF DESIGN AWARD 2024

OPPLE Lighting is dit jaar één van de winnaars van de wereldberoemde designprijs iF DESIGN AWARD. In de categorie verlichting ging de Pendel Linear Tallinn met de prijs lopen voor discipline product. Elk jaar organiseert 's werelds oudste en onafhankelijke designorganisatie iF International Forum Design GmbH de iF DESIGN AWARD.

De Suspended Linear Tallinn overtuigde de 132 leden tellende jury, bestaande uit onafhankelijke experts van over de hele wereld, met zijn slanke design en ultralage verblinding. De competitie was intens: bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te ontvangen.

Pendel linear tallinn

Opple Lighting ontwierp de Pendel Linear Tallinn als geavanceerde directe/indirecte verlichtingsoplossing voor moderne kantoorruimtes. Met een ontwerp dat weinig verblindt en een UGR-classificatie van minder dan 10 heeft, minimaliseert de Tallinn visueel ongemak, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik in kantooromgevingen. Eén van de onderscheidende kenmerken van de Suspended Linear Tallinn is het magnetische verbindingssysteem, waardoor flexibele en eenvoudige montage van meerdere armaturen mogelijk is om aangepaste verlichtingsconfiguraties te creëren die zijn afgestemd op specifieke eisen van de werkruimte.

Met Tunable White technologie ervaar je de flexibiliteit van het systeem. Dankzij deze technologie kan de kleurtemperatuur aangepast worden van 2700K tot 6500K om de perfecte verlichtingssfeer te creëren voor verschillende taken en stemmingen. Verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of mat wit, straalt de Tallinn een professionele look uit die naadloos integreert in de moderne kantooresthetiek. Dit armatuur is compatibel met DALI en Smart (BLE) besturingssystemen en biedt geavanceerde opties voor verlichtingsregeling voor verbeterde functionaliteit en gemak.

Deel dit artikel:
Contacteer OPPLE Lighting
Onze partners