Planeo van Villeroy & Boch: stabiele, lichte douchevloer

De nieuwe douchevloer Planeo van Villeroy & Boch biedt stabiliteit en is tegelijkertijd verrassend licht dankzij de RockLite-technologie. Hierdoor kan deze douchevloer eenvoudig door één persoon getransporteerd en geïnstalleerd worden. Dankzij het tijdloze, minimalistische design, de diverse (Stone Look) kleuren en de bijzondere afvoerdeksels kan met Planeo een tijdloze badkamer worden gecreëerd.

Installatiegemak

Dankzij de RockLite-technologie, waarbij hoogwaardig sanitair-acryl wordt gecombineerd met een kern van polyurethaan, is Planeo stabiel bij een laag eigen gewicht. De vloer is gemiddeld 50% lichter dan vergelijkbare uit minerale materialen gegoten douchevloeren.

Planeo is verkrijgbaar in 26 verschillende formaten en is flexibel te installeren op drie verschillende manieren; vlak aansluitbare inbouw, opbouw op tegels en opbouw op sokkel.

Installatie op tegels kan heel eenvoudig worden uitgevoerd met tegellijm, zonder extra versterking of basis. Er is geen montageframe nodig. RockLite is bovendien 100% recyclebaar.

 

Bijzondere kenmerken  

Het hoogwaardige acryloppervlak van Planeo is UV- en temperatuurbestendig en zeer eenvoudig te reinigen. De douchevloer heeft bij de Stone Look kleuren antislipklasse A en bij de matte kleuren antislipklasse B, wat zorgt voor een veilige grip. Een bijkomend voordeel is de bovengemiddelde geluids- en thermische isolatie van de douchevloer.

 

Persoonlijke touch

De Planeo is beschikbaar in de unieke Stone Look kleuren: Nature Anthracite, Nature Crème, Nature Grey, Nature Sand en Nature White. Daarnaast is de douchevloer ook verkrijgbaar in één van de bestaande Villeroy & Boch matte douchevloer kleuren en in een aantal glanstinten.

Een persoonlijke touch kan worden aangebracht met de keuze uit één van de unieke, geborsteld roestvrijstalen afvoerdeksels. Deze zijn verkrijgbaar in een bijpassende Stone Look kleur, maar ook met een bijzonder geometrisch of organisch design.

Deel dit artikel:

Contacteer Villeroy & Boch

Onze partners