Projectbezoek Ghelamco Arena Gent

Infosteel organiseert in samenwerking met VK Architects & Engineers, ASK Romein en Bontinck Architecture & Engineering, op woensdag 26 februari 2014 een projectbezoek aan de Ghelamco Arena, de nieuwe thuisbasis van voetbalclub KAA Gent, 'de Buffalo’s'. Het bezoek is ondertussen volzet, maar geïnteresseerden kunnen zich via de website van Infosteel nog op de wachtlijst zetten.
Infosteel organiseert in samenwerking met VK Architects & Engineers, ASK Romein en Bontinck Architecture & Engineering, op woensdag 26 februari 2014 een projectbezoek aan de Ghelamco Arena, de nieuwe thuisbasis van voetbalclub KAA Gent, 'de Buffalo’s'. Het bezoek is ondertussen volzet, maar geïnteresseerden kunnen zich via de website van Infosteel nog op de wachtlijst zetten.
De Ghelamco Arena – gebouwd op het voormalige terrein van de Groothandelsmarkt – is de nieuwste eyecatcher van de stad Gent: door zijn ligging aan de E17, E40 en de ring van Gent is het stadion dat plaats biedt aan 20.000 toeschouwers reeds van op afstand zichtbaar.

Het stadion meet in grondplan ongeveer 200 x 185 m. Bovenop de betonstructuur werd een stalen dakconstructie geplaatst die werd afgewerkt met een steeldeck-bekleding.

Het volledige programma en praktische info omtrent inschrijven en deelnameprijs vindt u hier terug.
Deel dit artikel:

Onze partners