Reynaers Aluminium toont duurzame oplossingen op Batibouw 2022

Reynaers Aluminium toont zijn uitgebreide productengamma op Batibouw van zaterdag 21 mei tot en met zondag 29 mei 2022. Bouwers en verbouwers kunnen er hun keuze voor ramen, deuren en schuifdeuren vanuit een ander perspectief bekijken. Reynaers Aluminium koos voor een stand waar alles nog meer draait rond ervaring en beleving en waar je letterlijk van binnen naar buiten kijkt. De bezoekers wandelen door een huis, dat vanuit elke hoek zicht biedt op het groene hart van de toonwoning: de tuin. De bezoeker beleeft de effecten van Reynaers Aluminium innovaties op de ruimte en de algemene woonervaring.

Daarnaast toont Reynaers Aluminium zijn allernieuwste product: 'Paralline'. Aluminium gevelbekleding Paralline combineert esthetiek, duurzaamheid & design. Deze geveloplossing is niet alleen heel origineel met zijn strakke en stijlvolle design, maar ook nog eens bijzonder duurzaam.

Bouwers en verbouwers herkennen het aan zijn parallel lopende aluminium lengtes, die bovendien mooi aansluiten op alle raam- en deursystemen van Reynaers Aluminium. Zo biedt het meteen talloze mogelijkheden om een geïnspireerde gevel te ontwikkelen - zowel in nieuwbouw als renovatie.

Bovendien presenteert de firma het nieuwste schuifraam 'MasterPatio'. Deze nieuwe generatie schuifdeuren heeft een strak design en biedt een hoge thermische isolatie en verbeterd productie- en installatiecomfort. MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt talloze ontwerpmogelijkheden.

Productconfigurator

Reynaers Aluminium zet reeds jaren in op innovatie in de bouwsector. Zo lanceerde het bedrijf eerder een innovatieve productconfigurator waarmee bouwers en verbouwers hun keuze voor ramen en deuren op een scherm kunnen oproepen én volledig aanpassen aan hun eigen behoeften en persoonlijke smaak. De productconfigurator kan je komen ontdekken op Batibouw.

De producten van Reynaers Aluminium zijn bovendien 100 procent recycleerbaar en gaan een leven lang mee. 

Reynaers Aluminium vind je aan beursstand 5630 (Hal 5) op Batibouw.

Deel dit artikel:

Contacteer Reynaers Aluminium

Onze partners