Reynaers Aluminium wint de prestigieuze Red Dot Award 2021 met MasterPatio

Dit jaar nam Reynaers Aluminium met MasterPatio voor de eerste keer deel aan de wedstrijd Red Dot Award, en met succes. De Red Dot Award is een van de meest prestigieuze productdesignwedstrijden ter wereld. MasterPatio, het nieuwste schuifsysteem van Reynaers Aluminium, werd bekroond in de categorie Interior Design Elements (bij gebrek aan een afzonderlijke categorie voor buitendesign- of bouwproducten).

MasterPatio krijgt ook een plaatsje in het Red Dot Yearbook 2021, op de digitale tentoonstelling die vanaf deze week toegankelijk is en op een fysieke tentoonstelling in het Duitse Essen.

De woorden van de jury spreken voor zich: “Het design van het MasterPatio-schuifdeursysteem slaagt erin om de strengste duurzaamheidseisen te combineren met uitstekende isolatiewaarde en een duidelijke designtaal.”

 

Strak design

Deze nieuwe generatie schuifdeuren hebben een strak design en bieden uitstekende prestaties op vlak van thermische isolatie en productie- en installatiecomfort.

MasterPatio is compatibel met MasterLine 8 en biedt vele ontwerpmogelijkheden. Reynaers werkt nauw samen met architecten, constructeurs en consumenten, en speelt met MasterPatio in op hun belangrijkste behoeften, zowel bij de productontwikkelingen als bij hun projecten. 

Bron: Reynaers Aluminium

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage