Rockfon creëert ruimtes die er net zo goed uitzien als ze klinken

De wereld blijft continu veranderen waardoor ontwerpers steeds meer keuzemogelijkheden nodig hebben. Rockfon ging op zoek naar oplossingen voor de multifunctionele interieurs van vandaag. Het resultaat? Een nieuw gamma akoestische designoplossingen dat flexibiliteit, maatwerp en ontwerpvrijheid combineert. De producten kunnen zich aanpassen tijdens de reis van de klant en leveren een belangrijke bijdrage aan welzijn en duurzaamheid.

De manier waarop we werken is drastisch veranderd, moderne kantoren brengen heel wat stress met zich mee. Er is vaak te veel lawaai en niet genoeg licht, frisse lucht of bewegingsruimte. Om goed te functioneren hebben mensen een plek nodig waar ze zich prettig voelen en zich kunnen concentreren, zonder zich zorgen te moeten maken over de omgeving. Flexibele, multifunctionele zones met gedeelde ruimtes en inspirerende, prettige interieurs waar mensen kunnen nadenken, ontspannen en meer van het leven kunnen genieten.

Het assortiment akoestische oplossingen van Rockfon brengt design naar de deelbare, multifunctionele interieurs van vandaag, met speciaal samengestelde kleuren van welzijn, organische materialen en texturen om uw visie te helpen realiseren - of verheffen.

Nieuwe designoplossingen

De akoestische panelen van Rockfon® Canva zijn verkrijgbaar in 34 verschillende kleuren van het Rockfon Color-all assortiment, die zijn ontworpen om het welzijn te bevorderen. Daarnaast kunnen ze ook op maat gemaakt worden met een print of kleur. Het product is beschikbaar als Wall Panel in zeven standaardafmetingen of als dubbelzijdige Hanging Divider of Floor Screen in 3 verschillende afmetingen. De Hanging Dividers en Floor Screens zijn geschikt om zonering aan te brengen.

Dankzij de modulaire vorm en verwisselbare doeken kan je eenvoudig verwisselen om het interieurdesign op te frissen bij een verandering van functie of ruimtegebruiker.

Rockfon® Lamella is een modulair wandsysteem dat meer dan 650.000 designopties biedt doordat je het design volledig zelf kan samenstellen, met latten in drie verschillende breedtes, diktes en houtkleuren. De kern bestaat uit een zwart rotswol paneel dat superieure geluidsabsorptie biedt. Dankzij het kliksysteem met clips is het wandsysteem eenvoudig te installeren.

Om een frisse wind en een gevoel van welzijn in je interieur te brengen, kan je ook kiezen voor de akoestische panelen van Rockfon® Senses. Ze zijn gemaakt van geurige bloemen van alpenweiden, grassen en bladeren en vangen de tastbare schoonheid van de natuur, evenals ongewenste geluiden. Rockfon® Senses is verkrijgbaar in vijf verschillende natuuroppervlakken in twee verschillende afmetingen.

Met Rockfon® Hub creëer je eenvoudig akoestische zones in een open ruimte. De platformen worden voorzien van elegante verdekte panelen in extreem wit (Rockfon® Blanka) of één van de trendkleuren uit het Rockfon Color-all assortiment en kunnen naar wens afgestemd worden met verlichting en/of gordijnen. Deze akoestische oplossing is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen. Het zwarte frame kan voorzien worden van een vilten cover in wit, lichtgrijs of donkergrijs.

De kaderloze akoestische plafondeilanden van Rockfon® Eclipse Customised zijn verkrijgbaar in elke kleur en vorm op maat. Deze toepassing transformeert niet alleen de akoestiek maar zorgt ook voor flexibele ruimtes waar mensen kunnen nadenken, creëren en werken zonder lawaai. Met behulp van de Design of Classic ophangset of directe montage kunnen ze eenvoudig geïnstalleerd worden.

Rockfon® Mono® Acoustic opent onbegrensde mogelijkheden om architecturale plafonds en wanden ze ontwerpen. Ze zorgen voor een naadloos resultaat met akoestisch comfort en brandveiligheid. Deze designoplossing kan toegepast worden op plafonds en wanden. Rockfon Mono Acoustic is gemaakt van recycleerbare rotswol en weerspiegelt de hedendaagse designtrends met zijn opvallende, gedurfde lijnen en naadloze oppervlakken.

Klasse a

De nieuwe akoestische designoplossingen van Rockfon bieden de hoogst mogelijke geluidsabsorptie: klasse A, dankzij de kern van rotswol. Het is van nature een duurzaam materiaal dat gemaakt wordt uit basalt, één van de meest overvloedige grondstoffen op aarde en volledig recycleerbaar zonder kwaliteitsverlies. In samenwerking met Renewi biedt Rockfon tevens een recyclageservice aan waarbij de resten ingezameld worden en in de recycleerfabriek in Roermond (NL) gebruikt worden om nieuwe producten samen te stellen.

Deel dit artikel:

Contacteer Rockfon (ROCKWOOL)

Onze partners