Rockfon Mono Acoustic: naadloze akoestische plafond- en wandoplossing in elke kleur en vorm

Ontwerpvrijheid zonder in te boeten op akoestische prestaties? De nieuwe generatie Rockfon Mono Acoustic biedt een monolithische plafond- en wandoplossing met klasse A geluidsabsorptie en hoge brandveiligheid. Je hebt de keuze uit een samengesteld kleurenpalet van 33 standaardkleuren uit het Colours of Wellbeing assortiment. Of ga voor een kleur op maat op basis van NCS.

Rockfon Mono Acoustic laat zich flexibel toepassen op vlakke en gebogen oppervlakken, op plafond en wand, om de vormen van de ruimte te volgen. Nu de nieuwe generatie Mono Acoustic ook verkrijgbaar is in elke kleur op maat, zijn de creatieve mogelijkheden die functionaliteit en esthetiek combineren, eindeloos.

KLASSE A GELUIDSABSORPTIE EN HOGE BRANDVEILIGHEID

Rockfon Mono Acoustic biedt de uitstraling van een gepleisterd plafond met Klasse A geluidsabsorptie, ideaal voor kantoren, hotels, restaurants, retail, maar ook residentiële projecten. De brandreactie is getest en onderscheidt zich hiermee van vergelijkbare producten: A2-s1,d0 voor Rockfon Mono Acoustic in wit, B-s1,d0 voor Rockfon Mono Acoustic in kleur.

DUURZAAMHEID EN WELZIJN CENTRAAL

Gemaakt van natuurlijk gesteente en Cradle to Cradle Certified® op Silver niveau, stelt Mono Acoustic duurzaamheid centraal zonder in te boeten op prestaties en levensduur. Het product bevat tot 64% gerecycled materiaal van een gesloten recyclingcyclus. Dankzij de hoge geluidsabsorptie creëer je een gevoel van welzijn. Met Mono Acoustic wit haal je bovendien meer natuurlijk licht naar binnen zodat er minder kunstlucht nodig is.

GA AAN DE SLAG EN VRAAG EEN DESIGNKIT AAN

De Mono Acoustic Design Kit bevat alles wat je als architect nodig hebt om de volgende stap te zetten in het gebruik van Mono Acoustic in je volgende project:

  • Productstaal
  • Inspirerend referentieboek
  • Volledig assortiment kleurstalen

Bestel hier jouw Mono Acoustic Design Kit

Deel dit artikel:
Contacteer Rockfon (ROCKWOOL)
Onze partners