Rockfon organiseert webinar 'Akoestiek & ontwerp'

Hoe combineer je akoestiek en ontwerp in het bouwproces? Op 30 november zoekt Rockfon naar een antwoord op die vraag, want dan organiseert het bedrijf vanuit zijn gloednieuwe showroom in Kopenhagen een webinar met panel-experts uit de industrie. 

Er is een gebrek aan samenwerking tussen akoestici en architecten, omdat ze vaak onafhankelijk van elkaar werken.

Een holistische benadering is nodig om een vloeiend proces te creëren tussen de akoestische techniek, het ontwerp, de architectuur en de bouw. Alleen door samenwerking worden de beste resultaten mogelijk. Maar hoe zorgen we ervoor dat dit gebeurt?

Het panelgesprek buigt zich over actuele thema's en vragen, zoals de ontwerptrends die vandaag van belang zijn, hoe de akoestische expert betrokken kan worden in het ontwerpproces, en hoe je een holistische aanpak gedurende de hele doorlooptijd van een project kan verzekeren. 

Drie panelleden geven over, in gesprek met moderator Pascal van Dort (Global Acoustics Ambassador bij Rockfon) over deze en andere onderwerpen hun mening: Anne Marie Tommerup (CEO bij Together Architecture), Helen Sheldon (Directeur bij RBA Acoustics Ltd) en Stuart Finnie (Head of Design bij Unispace). 

praktische informatie

Duur: 45’ + 15’ Q&A 

Datum: 30 november

Tijdstip: 10.00u CET

Locatie: Showroom Kopenhagen in Pakhus 48

Format: Livestream

 

Bron: Rockfon
Deel dit artikel:
Onze partners