Sapa’s TOP-gamma: veranda’s, lichtstraten, en pergola’s in elke stijl

Mensen willen veel en lang van hun tuin genieten zonder in te boeten op leef- en wooncomfort. Sapa Building System ontwikkelde voor hen een waaier aan woonuitbreidingen: de TopLine veranda, de TopEco pergola en de TopView lichtstraat zijn vlot op te bouwen, duurzame, stalen woonuitbreidingen.

Slanke drager, grote draagkracht

Aluminium is ideaal voor een vlotte en degelijke constructie van veranda’s, lichtstraten of glasdaken. Sapa Building System biedt een slank profieldesign in verschillende ontwerpen, zonder in te boeten op technisch vlak. Het belangrijke voordeel van deze systemen is dat de slanke dragers hun volle draagkracht behouden, ook bij grote overspanningen.

 

Aangenaam binnenklimaat in zomer en winter

Isolatie en ventilatie gaan hand in hand. De temperatuurregulerende eigenschappen van het glas en de aluminiumprofielen worden nog versterkt door een degelijke ventilatie. Dit kan via de ramen of het dak, via verluchtingsroosters, of via een compleet ventilatiesysteem. Een gebrek aan luchtdoorstroming kan immers leiden tot verhoogde luchtvochtigheid met condens op de ramen. Wie zijn veranda in de zomer koeler wil houden dan de buitentemperatuur, kan een klimaatsysteem overwegen. Omgekeerd, in de winter, zorgen superisolerende glas- en ditoprofielen ervoor dat de warmte binnenblijft, wat de energierekening in de wintermaanden terugschroeft.

 

Eenvoudige en snelle montage
Sapa Building Systems biedt elk ontwerp aan: van simpele kubussen tot complexere kioskuitvoeringen. Voor zij die iets specifiekers willen, kan er ook in samenspraak een uniek ontwerp gemaakt worden. Het TOP-gamma van Sapa is modulair opgebouwd en zou eenvoudig en snel monteerbaar moeten zijn dankzij de recht afgesneden dragers en geschroefde en geklipste klemprofielen. Ten slotte bereidt Sapa al het werk optimaal voor in hun atelier om de montagetijd tot een minimum te beperken.

 

Deel dit artikel:
Contacteer SAPA
Onze partners