Schrijf u in voor een gratis webinar Wienerberger BIM-tool

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de Wienerberger BIM-tool heel eenvoudig BIM-elementen downloaden en integreren in het digitale model. Wienerberger nodigt je uit tot één van hun webinars waarin ze een korte uitleg geven over de Wienerberger BIM-tool en de comptabiliteit met het MatBiM-platform.

Voor het eenvoudig integreren van bim-elementen in het 3d-ontwerp

Architecten, ontwerpers en uitvoerders kunnen met behulp van de Wienerberger BIM-tool heel eenvoudig BIM-elementen downloaden en integreren in het digitale model. Materiaalparameters van gevelstenen en binnenmuurstenen zijn opgenomen binnen het BIM-element, maar ook het legpatroon met aanduiding van de voegverdeling. Bovendien wordt het 3D-gebouwmodel eenvoudig verrijkt met een textuur van de gekozen gevelsteen. Dagelijkse synchronisatie zorgt voor up-to-date brondata van alle producten.

Met de Revit plug-in wordt het zelfs nog eenvoudiger om met BIM-elementen te werken. In enkele klikken verrijkt u het 3D-gebouwmodel met een zelf gegenereerde textuur. En kunt u de technische data en documenten, nodig voor uw as-built dossier, eenvoudig downloaden.

De Wienerberger BIM-suite voor gevel en binnenmuur is perfect compatibel met het merkneutrale MatBiM-platform, een standaardisatie-initiatief voor bouwmaterialen op BIM content niveau.

Gratis webinar

Wienerberger nodigt je graag uit tot één van de webinars waarin ze een korte uitleg geven over de Wienerberger BIM-tool en de comptabiliteit met het MatBiM-platform, gevolgd door een praktische demo en vragenronde. De webinars gaan door op donderdag 14 september en op maandag 18 september.       

Programma

16u00 - BIM: Wat? Waarom? | MatBiM en de voordelen van de Wienerberger BIM-tool

16u20 - Demo: gebruik van de Wienerberger BIM-tool 

16u50 - Vragenronde

17u00 - Einde

Deel dit artikel:
Onze partners