Schuifdeuren met een extraatje

Xinnix is gekend omwille van zijn deursystemen om binnendeuren frameloos te integreren in de wand. Hiervoor worden voorgelakte aluminium frames in de muur gemonteerd. Zowel draaideuren, schuifdeuren als pivotdeuren behoren tot het gamma. Brandwerend, voorzien van een ingewerkte deurdranger, toegangscontrole of een anti-paniekslot, alles is mogelijk.

Op vlak van innovatie zit Xinnix niet stil. De firma blijft nieuwe kleuren, modellen, … introduceren om zo goed mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant. De onzichtbare deuren van Xinnix gaan volledig op in het vlak en zijn zo geen storend element in een strakke woning. Ze zorgen bovendien voor een visuele rust door de afwezigheid van zichtbare omlijstingen, scharnieren en deurpompen.

Uitbreiding X5-gamma

Dit jaar introduceert Xinnix heel wat nieuwigheden in het gamma. Zo wordt het X5-gamma van de schuifdeuren uitgebreid met een uitneembare rail met softopen en softclose systeem. Dit wordt ook toegevoegd aan de gebruiksvriendelijke Xinnix-configurator waarmee je makkelijk je deursystemen kan bestellen.

Door het gebruik hiervan wordt de deur zowel bij het openen als het sluiten afgeremd. De push-to-open technologie is dan weer toepasbaar bij een X5 pocket schuifdeur systeem waarbij het deurblad volledig in de wand weggewerkt zit. Het zit onzichtbaar geïntegreerd in de rail en zorgt ervoor dat de deur zonder enig probleem uit de wand gehaald kan worden.

Met deze uitbreiding van het gamma geeft de specialist in onzichtbare deursystemen ontwerpers en architecten opnieuw nieuwe, innovatieve oplossingen waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan.    

Bron: Xinnix

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage