Securex kiest voor een stijlvol kantoorinterieur met Drisag

Na maar liefst 60 jaar was de bestaande hoofdzetel van Securex, een internationaal HR-bedrijf, dringend toe aan vernieuwing. Een nieuwbouw vervangt de oude hoofdzetel. Deze state of the art nieuwbouw is een kantoorgebouw met technische inventiviteit, waar duurzaamheid, flexibiliteit en modulariteit centraal staan. 

De nieuwbouw van maar liefst 6.600 vierkante meter biedt heel wat mogelijkheden. Zo bevindt er zich op de gelijkvloers een onthaal met wachtmeubilair, loketten en een grote keuken met gezellig ingerichte lunchplekken. De overige 5 verdiepingen tellen maar liefst 450 werkplekken. De grote landschapskantoren worden opgebroken door 18 Ply Booths. Hierin kan men zich terugtrekken wanneer er nood is aan goede akoestiek tijdens een zoom call of voor opperste concentratie. Op elke verdieping is er dan nog eens plaats voor een vergaderruimte, een kleine lunchgelegenheid met bar en een rode verborgen kamer.

Harmonieuze ontvangstruimte

Wanneer je Securex binnenwandelt, voel je dat het één geheel vormt met de buitenzijde. Het gebruik van dezelfde buitentegels en de grote raampartijen zorgen voor een open gevoel en veel lichtinval. De natuur wordt hier letterlijk naar binnen getrokken. Een goede eerste indruk maakt men hier met besloten en stijlvol wachtmeubilair. Dit meubilair voorziet de ruimte van de nodige akoestiek.

Vergaderen en ontspannen

De vergaderruimtes worden ondergedompeld in witte en beige tinten aangevuld met natuurlijke houten materialen. Lange witte gordijnen langs de raampartij met de gang zorgen hier voor het tactiele en de nodige privacy. Op de directie verdieping krijgt die vergaderruimte nog een luxueuzer kantje met de Speak vergadertafel met zwarte poten en comfortabele draaistoelen.
In hetzelfde kleurenpallet als de vergaderruimtes zijn de lunchplekken en knusse ruimtes ingericht. Verschillende zetelsloungezetels en zelfs barkrukken worden met elkaar afgewisseld. Zo krijg je een speelse en knusse ruimte die zorgt voor een ontspannen sfeer.

Verborgen rode kamers

Om te ontsnappen aan al die 450 werkplekken zijn er twee verborgen kamers gecreëerd. Aan de buitenkant lijkt het gewoon een grote boekenkast. Maar binnenin vind je een gezellige moody sfeer. Het rode tapijt, het gebrek aan daglicht en de rode gestoffeerde stoelen creëren deze stemming. Deze warme kleuren zorgen voor een aangename plek, waar je in alle rust kan overleggen met collega’s of klanten.

Deel dit artikel:

Onze partners