Silstone lanceert matte afwerking: Suede-leather

Cosentino Group introduceert Suede-Leather, een nieuwe afwerking met een matte textuur voor Silestone kwartsoppervlakken. De R&D-afdeling van Cosentino Group mikte bij deze nieuwe ontwikkeling duidelijk op een innovatieve ervaring. De textuur van het Suede-Leather oppervlak biedt esthetiek, elegantie én een uniek gevoel bij aanraking. Deze afwerking is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en is geschikt voor werkbladen en betegeling.
Cosentino Group, actief in het gebied van de ontwikkeling, productie en distributie van kwartsoppervlakken en andere soorten natuursteen, introduceert Suede-Leather, een nieuwe afwerking met een matte textuur voor Silestone kwartsoppervlakken. De R&D-afdeling van Cosentino Group mikte bij deze nieuwe ontwikkeling duidelijk op een innovatieve ervaring. De textuur van het Suede-Leather oppervlak biedt esthetiek, elegantie én een uniek gevoel bij aanraking. Deze afwerking is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en is geschikt voor werkbladen en betegeling.
Silestone Suede-Leather heeft een matte afwerking en heeft geen aanvullende producten nodig om de kleur te intensifiëren. Het is bijzonder goed bestand tegen vlekken en is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. De werkbladen kunnen gereinigd worden met water en zeep.

Suede-Leather bevat, net als de twee andere Silestone afwerkingen gepolijst en Volcano, de unieke Silestone bacteriostatische eigenschap, die de hygiëne zou waarborgen. 
Deel dit artikel:

Onze partners