Sint Felixpakhuis perfecte kader voor Grote Architectuur- & Kunstquiz 2011

De derde editie van de Grote Architectuur- & Kunstquiz 2011 vond dit jaar plaats in het Sint Felixpakhuis, Antwerpen. 285 deelnemers, opgesplitst in 57 teams, streden voor de overwinning. Het winnende team, met een totaal van 109 punten, werd een ijzersterke samenstelling uit de architectenbureaus Bulk Architecten, Raum Architecten, Collectief Noord en Bovenbouw.
De derde editie van de Grote Architectuur- & Kunstquiz 2011 vond dit jaar plaats in het Sint Felixpakhuis, Antwerpen. 285 deelnemers, opgesplitst in 57 teams, streden voor de overwinning. Het winnende team, met een totaal van 109 punten, werd een ijzersterke samenstelling uit de architectenbureaus Bulk Architecten, Raum Architecten, Collectief Noord en Bovenbouw.Koen Van Bockstal, Tom Vermeylen, Kris Mys, Hans Van Bavel  en Dirk Somers mochten de hoofdprijs, 5 TipTon Chairs en de H-220 wisselbeker, in ontvangst nemen

 
Na de ontwijde kerk in 2009 en zaal de Roma in 2010 vond de derde editie van de Grote Architectuur- & Kunstquiz 2011 plaats in het Sint Felixpakhuis, Antwerpen. Het hoge aantal online inschrijvingen wees op voorhand al op de hoge grote interesse voor deze quiz. Deze moesten zelfs worden stopgezet wegens volzet. Uiteindelijk schreven 285 deelnemers, opgesplitst in 57 teams, zich in.
Na ontvangst in de foyer namen de ploegen plaats aan de tafels in de sfeervol verlichte middengang en gaf quizmaster en Antwerps Stadsbouwmeeter Kristiaan Borret het startschot van een ongeveer twee en half uur durende quiz die de vaten der architectuur –en kunstkennis moest laten exploderen. De deelnemende teams konden via 4 hoofdrondes en 6 tussenrondes 136 punten vergaren, en zo trachten op te klimmen naar hun uiteindelijke rangschikking op het scorebord. Quizmaster en Antwerps Stadsbouwmeeter Kristiaan Borret


De avond werd afgesloten met een groots feest met dj’s waarop de aanwezige ploegen, talrijk opgekomen sponsors en toeschouwers konden napraten en een glaasje drinken.

Het winnende team, met een totaal van 109 punten, werd een ijzersterke samenstelling uit de architectenbureaus Bulk Architecten, Raum Architecten, Collectief Noord en Bovenbouw. Koen Van Bockstal, Tom Vermeylen, Kris Mys, Hans Van Bavel  en Dirk Somers mochten de hoofdprijs, 5 TipTon Chairs en de H-220 wisselbeker, in ontvangst nemen.

De definitieve eindstand kunt u hier raadplegen.
Deel dit artikel:
Onze partners