Smart van Modular: spotjes voor elk project

Spotjes zijn ideaal als subtiele verlichtingsbron, maar helaas heb je weinig keuze qua design. Daarom lanceert Modular de collectie Smart: een nieuwe generatie vernuftige spotjes waarbij je kunt spelen met vorm en zwart-witcontrasten.
Spotjes zijn ideaal als subtiele verlichtingsbron, maar helaas heb je weinig keuze qua design. Daarom lanceert Modular de collectie Smart: een nieuwe generatie vernuftige spotjes waarbij je kunt spelen met vorm en zwart-witcontrasten.
Smart Cake, Smart Lotis en Smart Kup vormen samen een nieuwe generatie spotjes van Modular, die ambiëren om technisch vernuft te combineren met tijdloos design. De vormgeving van de armaturen is geënt op Modulars populairste designs. Concreet bestaan ze uit een module (led, halogeen of ontlading) waarbij je, naargelang je wensen, de keuze hebt tussen drie verschillende randen.

Drie looks

Smart Lotis heeft het uitzicht van de populaire Lotis-reeks. Kenmerkend is de platte rand en conische kelk. De kelk van de Smart Kup eindigt dan weer op een fijn boordje. Ten slotte is er de Smart Cake, geïnspireerd op de Cake-armaturen van Modular, die met hun organische glooiing het licht op een zachte manier laten verder glijden. De spotjes zijn telkens verkrijgbaar met een witte of zwarte structuur. Daardoor heb je de keuze: laat je de armaturen in de architectuur opgaan, of gebruik je ze net als accent? Voor de leds kun je kiezen tussen warm of neutraal wit licht. Daarnaast is deze range ook met een aantal accessoires te combineren, waardoor de spots voor elk interieur of project de ideale oplossing bieden.
3 spots, 5 accessoires, 60 combinaties

Smart accessoires
De nieuwe spotjes kun je met een aantal accessoires combineren zodat ze een oplossing kunnen bieden voor elk interieur.

Smart Mask (met één of twee lampen)
Hoewel ronde spotjes het meest voorkomen, is er meer en meer vraag naar een rechthoekig of vierkant accent op het plafond. De Smart Mask, die bestaat uit een vierkant of rechthoek met één of twee ronde uitsparingen waarin de spotjes passen, speelt hier op in. Smart Masks zijn beschikbaar in twee kleuren: zwart en wit. Dit maakt het mogelijk om te spelen met kleurcontrast.

Smart Surface (met één of twee lampen)
Wie geen spotjes kan inbouwen in het plafond maar toch graag voor die vorm van verlichting opteert, kan kiezen voor Smart Surface: een vierkante of rechthoekige doos die je op het plafond monteert en waarin je één of twee spotjes aanbrengt. Doordat alle componenten in zowel zwart als wit verkrijgbaar zijn, is spelen met contrast mogelijk.

Smart Frontring
Smart Frontring kun je toepassen op twee van Modulars klassiekers, namelijk de Mini-multiple (ledversie) en de Nomad (ledversie). Door die met de Smart Frontring te combineren, krijg je een uiterst richtbaar toestel en dit in dezelfde look als de andere Smart-leden.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage