Speeltuin Genkse Bospark genomineerd voor award

Het Belgisch/Nederlandse bedrijf Goede Speelprojecten is genomineerd voor de Publica2019 Award, in de categorie: Corporate Responsibility. Goede Speelprojecten is genomineerd voor het project ‘Speel- en sportvoorziening in het Bospark in Genk’.

Met de uitreiking wil EBP lovenswaardige overheidsprojecten belonen, de publieke actoren bekronen en de diversiteit en rijkdom van de projecten onderstrepen. Daarboven vormen de Awards hèt platform voor de ontwikkeling van toekomstige projecten en ideeën, voor en door lokale besturen.

Een multifunctioneel plein, de Esplanade, een state-of-the-art skateterrein, een hindernispiste, kinderjungle, hoogtouwenparcours en voor de allerjongsten een vlinderpad zijn onderdeel van het Bospark.

Landschapsarchitectenbureau LOLA en advies- en ingenieursbureau Antea tekenden voor het ontwerp, waarin ze nadrukkelijk ecologische strategieën hebben opgenomen. Van groot belang voor een meer intense natuurervaring en vooral belangrijk voor kinderen. Juist zij leren daardoor de intrinsieke waarde kennen van de natuur.

Bron: Goede Speelprojecten

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage