Sprimoglass lanceert dubbele en driedubbele beglazing Sprimo Z8 en Z4

Sprimoglass, een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking, productie en marketing van glasproducten, heeft als eerste onafhankelijk Europees bedrijf twee nieuwe producten in dubbel en driedubbel glas op de markt gebracht. Het gaat om de Sprimo Z8 dubbel glas, dat de warmte-isolerende eigenschap heeft van driedubbele beglazing en de Sprimo Z4 die aanvang 2012 de eerste driedubbele beglazing is met een zeer lage Ug waarde van 0,4.

Sprimoglass, een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking, productie en marketing van glasproducten, heeft als eerste onafhankelijk Europees bedrijf twee nieuwe producten in dubbel en driedubbel glas op de markt gebracht. Het gaat om de Sprimo Z8 dubbel glas, dat de warmte-isolerende eigenschap heeft van driedubbele beglazing en de Sprimo Z4 die aanvang 2012 de eerste driedubbele beglazing is met een zeer lage Ug waarde van 0,4.


Sprimoglass Z4


De Sprimo Z8 dubbel glas haalt een thermische isolatiewaarde van 0,8 W/m²K, waarmee het bedrijf wil concurreren met driedubbele beglazing op het vlak van thermische isolatie terwijl dit glas slechts een nominale dikte van 20 mm heeft.  Het product is conform aan de NBN S23-002 en biedt alle voordelen van de traditionele dubbele beglazing, zoals zonne- en geluidsisolatie. Bovendien kan de Sprimo Z8 worden ingebouwd in bestaande ramen waardoor de thermische isolatie verhoogd wordt, wat onmogelijk was in het verleden als gevolg van de dikte en het gewicht van driedubbele beglazing.Sprimoglass Z8


Sprimoglass gebruikt steeds een superisolerende afstandshouder om de prestaties van hun ramen te verbeteren. Door beide producten te voorzien van gehard veiligheidsglas wil Sprimoglass ook de veiligheid garanderen.

 

 

Deel dit artikel:
Onze partners