Sto breidt gamma uit met StoArmat Classic en StoColor X-black

Sto pretendeert met StoTherm Classic het best verkochte gevelisolatiesysteem ter wereld te hebben en is het dus aan zijn naam verplicht te blijven evolueren. Daarom vernieuwt Sto, marktleider in gevelisolatie, zijn gamma met de nieuwe bewapeningsmortel StoArmat Classic en de warmtereflecterende verf StoColor X-black

De StoArmat Classic plus zou door zijn vernieuwde receptuur en grotere kwartskorrel gemakkelijker aan te brengen zijn en de wapeningslaag gelijkmatiger verdelen. De StoColor X-black wil dan weer een ander euvel uit de wereld helpen. Het is bekend dat donkere oppervlakken bij directe zonnestraling als een hittemagneet functioneren: ze absorberen het zonlicht en zetten het om in warmte. Precies dat zou nu verleden tijd zijn met de StoArmat Classic.

 

Stay cool

Dankzij de zwarte NIR-pigmenten (nabij-infrarood) is de warmtereflecterende gevelverf StoColor X-black in staat om temperatuurpieken door zonnestraling gegarandeerd onder 70 °C te houden. Daardoor laat de StoColor X-black een afwerking in donkere kleuren toe, met ruime afwerkingsmogelijkheden nota bene. Zo kunnen bouwheren en architecten kiezen uit allerlei afwerkingsmogelijkheden, gaande van glad en betegeld over korrelig tot ruw.

Deel dit artikel:

Onze partners