Tal van Reynaers-innovaties op Polyclose

Design meets technology. Dat is zichtbaar in de strakke aluminium systemen van Reynaers Aluminium. Bezoek Polyclose 2022 om op de hoogte te blijven van alle nieuwste ontwikkelingen.

Reynaers toont zijn ConceptPatio 130 hefschuifraam in monorail outside glazed variant. Dit schuifraam zorgt voor sterke prestaties tegen een competitieve prijs. 

Gevelsysteem ConceptWall 60 presenteert Reynaers met verborgen vleugelprofielen. Zo kan je opengaande ramen volledig verbergen in je glasgevel en heb je uniforme aanzichtsbreedtes. 

Het ramen- en deurengamma SlimLine 38 is nu ook beschikbaar voor een balcony-deur. 

Ook het gloednieuwe MasterLight systeem van Reynaers Aluminium is op Polyclose voor de eerste keer te zien. Het systeem zorgt voor een snelle fabricatie en plaatsing en zelfs een minimale helling is mogelijk. 

Er is steeds meer vraag naar het nieuwste hefschuifdeursysteem MasterPatio. Het ultrastrakke design en de uitstekende technische prestaties spreken architecten en eindgebruikers duidelijk aan. Niet voor niets won het systeem een Red Dot Award. Ontdek de mogelijkheden op Polyclose 2022.

 

stalen systeemprofielen

We bundelen onze krachten. Vanuit de Reynaers Group is daarom ook Forster aanwezig op Polyclose. Hun stalen systeemprofielen zie je steeds vaker terug in gebouwen van formaat. Laat je informeren bij de gedeelde stand van Reynaers Aluminium en Forster.

Polyclose vindt plaats van 31 augustus 2022 tot en met 2 september 2022 in Gent, België. Het team van Reynaers Aluminium staat klaar om je te ontvangen in hal 1, standnummer 1224.

Deel dit artikel:
Contacteer Reynaers Aluminium
Onze partners