TECTA leien: hoogwaardige dak- én gevelbekleding voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten

Met een TECTA dak- of gevellei kies je voor een veilige en zorgeloze maar bovenal hoogwaardige afwerking van een nieuwbouw- of renovatieproject. De coating van de TECTA leien zorgt ervoor dat deze leien beter bestand zijn tegen zware weersomstandigheden. Vuil en stof laten zich makkelijk verwijderen. Het verzegelde oppervlak is sterker en harder en heeft een hogere weerstand tegen slijtage.

De TECTA geniet een eigentijdse look dankzij de matte toplaag. TECTA leien behouden hun kleur langer dan standaard leien waardoor kleurvastheid en een homogene veroudering certitudes zijn.

TECTA leien beschikken over een verzegeld oppervlak waardoor ze beschermd zijn tegen vuil en stof. Vuil dringt niet door de coating heen en hecht zich minder snel aan het oppervlak waardoor reiniging van dak of gevel minder frequent moet gebeuren. Zelfs graffiti gaat er snel en makkelijk af met het juiste reinigingsproduct.

TECTA Texture: authentiek leisteenpatroon

De TECTA Texture lei heeft een authentiek, mat leisteenpatroon en ziet eruit als natuurlijke leisteen. Een reliëfoppervlak, gebroken randen en de typische matte leisteenkleur zorgen ervoor dat deze lei de charme van natuurleien evenaart.

TECTA Texture combineert het beste van twee werelden: de look van een natuurlei én de voordelen van vezelcement, zoals stabiliteit én maatvastheid.

TECTA Smooth: strakke architectuur

Cedral TECTA Smooth is een veelzijdige dak- en gevelbekleding die zich naadlos laat inpassen in een strakke architectuur. Deze lei toont een vlakke, uitgepuurde afwerking dankzij de rechte randen en het matte oppervlak.

Cedral TECTA: geknipte oplossing voor renovatie

Een architecturaal statement maken in een renovatie, zonder zwaar in te grijpen in de bestaande dak- of gevelstructuur? De TECTA vezelcementleien van Cedral zijn de geknipte oplossing! Ze bieden immers tal van belangrijke voordelen waardoor ze ideaal zijn voor renovatieprojecten.

Lees hier meer over renoveren met leien. 

Deel dit artikel:
Onze partners