Uitnodiging webinar: ontdek de Ecopaths® van Ecobeton Water Technologies

Vorig jaar werd in Sint-Truiden het eerste Ecopath® van België aangelegd. Het Ecopath®, een duurzaam en milieuvriendelijk fiets- en voetpad, is een echte gamechanger in het fietspadensegment omdat het bestaat uit plug & play betonnen platen. De innovatie haalde ook heel wat prijzen, waaronder de prijs van het meest innovatieve product van Made in. Ecobeton Water Technologies nodigt je uit voor hun webinar waar je alles over de Ecopaths® ontdekt!

Naast het optimaal rijcomfort en de lage milieu-impact blijven deze paden maar liefst 60 jaar onderhoudsvrij. Dit type fietspadverharding is daarbij opgenomen in het vernieuwde Fietsvademecum en is daardoor subsidiabel. Wil je graag meer te weten komen over de Ecopaths® waaronder het Climatepath® (dat hemelwater buffert, filtert en teruggeeft aan de grondwatertafel, conform de nieuwe GSVH)? Dan nodigt Ecobeton Water Technologies je uit voor een Teams-meeting van maximum 50 minuten met Q&A.

Deze gesprekken gaan door op:

  • Maandag 22/04/2024 om 10u00
  • Donderdag 25/04/2024 om 14u00

Deelnemen kan door een mailtje te sturen naar info@eco-beton.be te sturen. De link wordt aansluitend per mail verstuurd.

Bron: Ecobeton
Deel dit artikel:
Onze partners