Vanca presenteert nieuwste gevelinnovaties op Architect@Work

Het in Wevelgem gevestigde bedrijf Vanca spitst zich al ongeveer vijfendertig jaar toe op de distributie van laminaten, massieve kuntstofplaten en PostForm-panelen. Het stelt drie van z’n nieuwste producten voor op Architect@Work: de decoratieve fineerpanelen van Marotte, Fundermax-gevelbekleding en decoratieve HPL-platen van Arpa.

Het in Wevelgem gevestigde bedrijf Vanca spitst zich al ongeveer vijfendertig jaar toe op de distributie van laminaten, massieve kuntstofplaten en PostForm-panelen. Het stelt drie van z’n nieuwste producten voor op Architect@Work: de decoratieve fineerpanelen van Marotte, Fundermax-gevelbekleding en decoratieve HPL-platen van Arpa.


Marotte

Marotte is een fineerbedrijf uit Parijs dat gespecialiseerd is in de productie van decoratieve houten panelen. Bij het ontwerpen van z’n nieuwe collectie kreeg het hulp van de Franse topcouturier Christian Lacroix. Deze samenwerking resulteerde in tien hoogwaardige decors die een unieke uitstraling geven aan wanden, plafonds en meubilair. In concreto betreft het gesculpteerde en gelakte MDF-panelen in verschillende patronen en kleuren en gegolfde en gevlochten houten panelen met kunstzinnige motieven.De Fundermax-gevelbekleding


Fundermax-collectie 2011

Ten tweede is er de Fundermax-gevelbekleding: UV-bestendige HPL compact platen, beschikbaar in vijf verschillende afmetingen en matte afwerking of hoogglans. Ze geven gevels een stijlvolle uitstraling en zijn makkelijk te bevestigen.

 
Arpa for you

Arpa for you is een collectie van in totaal 311 HPL-platen die ingezet kunnen worden bij het ontwerpen of de afwerking van interieurs. Ze zijn verkrijgbaar in talloze tinten en kleurencombinaties.


    
    
    
De nieuwe Marotte-collectie
 
Deel dit artikel:
Onze partners