Verlichte gesprekken te midden van het rumoer met de BuzziShade

Wil je op een feestje een priv├ęgesprek houden en toch de sfeer van het event niet uit het oog verliezen? Dat kan dankzij de BuzziShade van BuzziSpace. Daarmee kun je je te midden van het feestgedruis volledig afzonderen met je gesprekspartner(s). De BuzziShade combineert immers verlichting met akoestische demping, privacy en een designuitstraling.

Wil je op een feestje een privégesprek houden en toch de sfeer van het event niet uit het oog verliezen? Dat kan dankzij de BuzziShade van BuzziSpace. Daarmee kun je je te midden van het feestgedruis volledig afzonderen met je gesprekspartner(s). De BuzziShade combineert immers verlichting met akoestische demping, privacy en een designuitstraling. 
Privacy onder de lamp

Designlamp BuzziShade verlicht je gesprek en weert nieuwsgierige blikken. Door de akoestische isolering kunnen gesprekken niet worden afgeluisterd en wordt geluidshinder van buitenaf - muziek of geroezemoes - geminimaliseerd. Op die manier kan je een privételefoongesprek voeren onder de lamp, onder vier ogen praten met je gesprekspartner, tot rust komen in de drukte, enz. 


 

Vormelijk lichtspel

BuzziShade speelt een vormelijk spel met het contrast tussen de sokkel en de grote vilten kap van BuzziFelt, die lijkt te zweven in de lucht. De BuzziShade kan bovendien worden bevestigd aan een hanger aan de muur of aan een vrije staander. Het frame van gerecycleerde aluminium dat de lampenkap vormgeeft, is overtrokken met vilt en wordt ondersteund door een dunne metalen basis. Het gerecycleerde PET-vilt geeft een zachte touch aan het ontwerp.
Zacht licht in XL-formaat

De BuzziShade van BuzziSpace zorgt voor een zachte lichtverspreiding. Het vilt is geluidsabsorberend en bovendien ecologisch verantwoord. Dat maakt het meubel geschikt voor woonruimtes, wachtkamers en restaurants, maar eventueel ook voor grote evenementen.

 

Belgisch talent

De BuzziShade is het resultaat van een samenwerking van BuzziSpace en vier jonge, Belgische meubelontwerpers: Len de Paepe, Bob Segers, Tim Vranken en Jonas Blondeel. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage