Vier autoriteiten architectensoftware werken samen aan unieke koppeling

Archicad, Archisoft, Archisnapper en Exact online slaan de handen in elkaar om de architect terug de tijd te geven om architect zijn. Op het Archiflow Seminarie stellen de vier ontwikkelaars een unieke koppeling voor die architecten heel wat tijd zal besparen.

Het proces, van ontwerp tot facturatie, binnen een bouwproject ligt op zich vast. De tools die gebruikt worden om dit proces te doorlopen echter niet. Het zijn net die tools die voor heel wat frustratie kunnen zorgen omdat ze niet op elkaar afgestemd zijn.

Elk van deze toepassingen vereisen een aanmaak van klantenfiches, projecten en een individuele dataopslag. Zeer veel tijd gaat dus uiteindelijk verloren aan het telkens opnieuw ingeven van dezelfde gegevens. Tijd die ieder architectenkantoor ongetwijfeld liever aan andere zaken spendeert.

 

Archiflow Seminarie

Daarom organiseren Focus It, Use IT Group, SBSA en Sofatech nu het Archiflow Seminarie. Als ontwikkelaars van toonaangevende producten binnen de architectenwereld komen zij nu naar buiten met een unieke koppeling die tot een aanzienlijke tijdswinst zal leiden.

Doordat de vier producten communiceren met elkaar zal nog maar slechts een éénmalige invoer van gegevens vereist zijn en wordt het volledig bouwproces op deze manier vereenvoudigt en geautomatiseerd.

 

Concrete demonstratie van case 

Omdat de vier partners graag daad bij het woord willen stellen zal er tijdens het Archiflow seminarie een concrete case uitgewerkt en gedemonstreerd worden. Van het moment dat de klant bij de architect binnenstapt tot de facturatie die gebeurt na het opleveren van de bouw. Een oplossing op maat zonder de kostprijs van een op maat gemaakt pakket.

Iedere partner is een autoriteit binnen zijn vakgebied waardoor dit totaalpakket een gespecialiseerde oplossing kan genoemd worden.

Na het uitwerken van de case, door de verschillende sprekers, is er een netwerkmoment voorzien waarbij de verschillende partners u graag te woord staan.

 

Sprekers:

Matthias Vienne, Archisoft – Use IT Group
Al je administratie in één pakket spaart tijd: van lastenboek tot nacalculatie

Geerart De Backer, Archicad - Focus IT
Krachtig en intuïtief tekenpakket voor bouwinformatiemodellen

Jeroen De Paepe, Archisnapper - SBSA
Verslagen maken op de werf via smartphone of tablet en automatisch verwerken

Steven Vandenbroucke, Exact Online – Sofatech
Je onderneming laten groeien door inzicht in boekhouding en financiën

 

Data en locaties:

20 februari 2018 – King George Café, Sint Niklaas

27 februari 2018 – Mercure Hotel, Roeselare

7 maart 2018 – Focus IT, Erpe-Mere

Inschrijvingen:

www.useitgroup.be/archiflow

Bron: Archisoft
Deel dit artikel:

Onze partners