Villeroy & Boch lanceert mainstreamcollectie Collaro

Op de beurs ISH in Frankfurt heeft Villeroy & Boch dit jaar de nieuwe mainstream collectie Collaro gepresenteerd. Het unieke aan deze collectie? Voor het eerst is het premium keramische materiaal TitanCeram toegepast bij een mainstream collectie. Door de verschillende mogelijkheden creëert Collaro een unieke badkamer voor elke stijl, smaak en ruimte.

Wastafels zetten de toon voor elke stijl

De wastafel is een centraal element in elke badkamer. Hiermee wordt de toon gezet voor de stijl van de hele ruimte: van klassiek tot modern, industrieel of elegant. Met een ruime keuze aan 15 wastafels biedt Collaro de perfecte oplossing voor verschillende stijlen en ruimtes. Kies een enkele of dubbele wastafel, rond, rechthoekig of vierkant.

De wastafels zijn ook verkrijgbaar met het TitanGlaze glazuur in een matte tint. Het bijzondere aan de wastafels zijn de extreem slanke lijnen, dunne wanden en strakke randen wat mogelijk is door de toepassing van het vernieuwende keramische materiaal TitanCeram. De moderne opzetwastafels kunnen prima gecombineerd worden met bestaande Villeroy & Boch collecties, zoals de Legato en Finion.

 

Badkamermeubels: praktisch en mooi

Collaro biedt een brede selectie van wastafelmeubels in 10 trendy kleuren. De collectie bevat hoge kasten en zijkasten voor nog meer opbergruimte. Een praktisch extraatje is het geïntegreerde wasmand in de hoge kast. De verzonken designrand in de lades van de meubels wordt verlicht door dimbaar licht.

 

Baden: ontspanning op maat

De Collaro baden zijn gemaakt uit één stuk en zijn herkenbaar aan de afgeronde hoeken en prachtige vloeiende lijnen. De brede rand aan één kant past mooi bij het design van de wastafels. Deze rand kan gebruikt worden om spullen op te zetten. Het bad heeft een optionele watertoevoer die het bad als een zacht stromende waterval kan vullen.

Een opvallend design-element in het bad is de geïntegreerde afvoer- en overloop oplossing in Chrome, Champagne, Goud of Mat Zwart. De baden zijn er in drie verschillende soorten en verschillende afmetingen. Zo is er een inbouwbad en drie back-to-wall baden, waarvan 2 offset. Deze baden zijn perfect tegen de wand te plaatsen, maar door de afgeronde hoeken geven ze het gevoel van een vrijstaand bad. Voor een extra ervaring kan een whirlpoolsysteem geïnstalleerd worden in de baden.

Bron: Villeroy & Boch

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage